Trustpilot
(2) arvostelua

Nacho-lämpökaappi 109 W - LED RGB-valaistuksella

259,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10010735

|

Malli: RCNW-1L

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. torstai 23. toukokuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
259,00 €
3+
5%
246,05 €
5+
10%
233,10 €
Avainominaisuudet
  • kauko-ohjattava LED RGB-valaistus 16 värillä ja monella väriefektillä
  • erinomainen moniin tilaisuuksiin ja paikkoihin
  • helppohoitoinen ruostumattomattomasta teräksestä valmistetun kuoren ja kovetetun lasin ansioista
  • tehokas 100 watin lämpövastus lämmittää 65 °C saakka
  • sopii nachoille, popcorneille ja maapähkinöille
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

TAKUU

Arvostelut


4.5

Perustuen 2 arvosteluun

Lajittele :

4 päivää sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo United Kingdom

toimii hyvin ja näyttää hyvältä

Joten ostin tämän ja juustonlämmittimen lisättäväksi ladattujen nachojen käynnistykseen. Aioin ostaa halvemman ja vaihtaa vain polttimon, mutta tilattaessa se oli loppunut. Tämä on sama laite vain monivärisellä led-lampulla, joka kuvien mukaan toimii todella hyvin. Laite lämpenee ok. En ole vielä kokeillut täydellä kuormalla nachoja, mutta mielestäni sinun täytyy kaivaa pohjasta varmistaaksesi, että saat lämpimimmän, mutta se on kaikkien tämäntyyppisten yksiköiden luonne. Kauha, kuten muut ovat sanoneet, on vähän halvemmalla. En henkilökohtaisesti ole metallisten kauhojen fani, koska ne voivat naarmuttaa, joten muovinen olisi parempi. Yläkansi ei istu positiivisella tavalla ja lepää vain paikoillaan ja voi helposti lyödä tai kohdistaa väärin, mutta tekee tehtävänsä, se voisi vain olla hieman parempi positiivisemmalla kiinnityksellä. Jos voisin tehdä yhden parannuksen suunnitteluun, olisi lisätä kuljetussalvat oviin, jotta ne eivät pääse auki liikkeellä ollessa. Benji-johto riittää minulle täällä. Täytyy sanoa, että toimitusprosessi expondon kanssa on helppoa. Itse asiassa saapui odotettua aikaisemmin. FedExin toimituspäivityksiä koko ajan. Tämä on kolmas kerta, kun ostin näiltä kavereilta, ja joka kerta on kulunut viikko käsitellä niitä. Kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväinen yksikköön ja se näyttää myös LED-valaistuksella. En uskonut pitäväni vihreästä POS:sta, mutta nyt sen nähdessäni pidän siitä enemmän kuin punaista.

Näytä alkuperäinen arvostelu

8 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Czech Republic

Suunnittelu, koko, käsittely ja toiminnallisuus erittäin hyvä. Hieno valaistuksen käsittely. Kaapeli voisi olla pidempi, pakkauksessa oleva lapio on huonompi laatu.

Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme