Kakkoslaatu
Kakkoslaadun tuotteissamme on kyse palautetuista ja korjatuista tuotteista tai näyttelytuotteista. Nämä tuotteet omaavat mahdollisesti kosmeettisia vikoja, mutta teknisesti ne ovat virheettömiä. Palautusoikeus ja takuu koskee myös näitä tuotteita.

Tuote: EX20420012

|

Malli: EMC50

Kakkoslaatu Sähkökäyttöinen viljamylly - rehuntuotantoon - 50 l - 30 - 210 kg/h - 1,6 hv

223,20 € 279,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • ammattimainen – ihanteellinen rehun valmistukseen lehmille, kanoille, sioille tai kaneille
  • tehokas – käsittelee jopa 30–210 kg viljaa tunnissa 1,6 hv teholla
  • monipuolinen – sopii eri viljatyypeille kuten durum- ja leipävehnälle, ohralle, kauralle, riisille, rukiille jne. 
  • sis. lisävarusteet – säiliöt ja neljä seulaa, joiden silmäkoot ovat 1,5 mm, 3 mm, 5 mm ja 7 mm sisältyvät toimitukseen 
  • kestävä – vankan rakenteen ja ulkoisia vaikutuksia kestävien materiaalien ansiosta

TUOTEKUVAUS

Tehokas rehuntuotanto sähkökäyttöisellä viljamyllyllä

AMA-merkkinen sähkökäyttöinen viljamylly sisältää neljä vaihdettavaa seulaa ja 50 l suuruisen säiliön. Myllyn avulla rehuntuotanto omiin tarpeisiisi sujuu leikiten. Olipa kyseessä durum- tai leipävehnä, ohra, kaura, riisi, ruis tai muu vähän öljyä sisältävä jauhatusaines: 1,6 hv vahvan yksivaiheisen harjamoottorin ansiosta rehumylly käsittelee valitusta seulasta (1,5 mm, 3 mm, 5 mm tai 7 mm) riippuen jopa 30 - 210 kg viljaa tunnissa.

Kestävä ja tehokas rehumylly

Ammattimaiseen maatalouskäyttöön valmistettu sähkökäyttöinen viljamylly on erityisen kestävä. Karkaistusta teräksestä valmistettu myllykoneisto, 17 l suuruinen alumiinisuppilo ja neljä seulaa ruostumattomasta teräksestä takaavat, että viljamyllyt ovat erittäin pitkäikäisiä. Kestävästä muovista valmistettu keräysastia on helppo siirtää ja kuljettaa.

Tämä sähkökäyttöinen viljamylly kotiin tai työpaikalle on helppo ja turvallinen käyttää. Se täyttää kaikki yleiset pyöriviä osia koskevat turvallisuusstandardit. Lisäksi tässä mallissa on oikosulku-, ylijännite- ja käänteinen napaisuussuoja ja se toimii kipinöittä.

Huomautus: Sähkökäyttöinen viljamylly ei sovellu elintarvikkeiden valmistukseen, vaan ainoastaan rehun tuotantoon. 

TEKNISET TIEDOT