Kakkoslaatu
Kakkoslaadun tuotteissamme on kyse palautetuista ja korjatuista tuotteista tai näyttelytuotteista. Nämä tuotteet omaavat mahdollisesti kosmeettisia vikoja, mutta teknisesti ne ovat virheettömiä. Palautusoikeus ja takuu koskee myös näitä tuotteita.

Tuote: EX20310005

|

Malli: JS 500

Kakkoslaatu Aquaphor suodatinkannu - 2,8 L

79,00 € 99,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • hygieeninen - mikrosuodatus ontelokuitukalvon läpi poistaa epäpuhtaudet (0,1 µmkoosta lähtien)
  • tehokas - akkukäyttöinen mikropumppu varmistaa 1 l / min suodatuskapasiteetin, akku ladataan älypuhelimen tavoin tavallisen USB-portinkautta
  • ympäristöystävällinen - 100% kemikaaliton suodatus ja BPA-vapaat materiaalit
  • tilava - kokonaistilavuus 2,8 l ja suodatintilavuus 1,4 l
  • kestävä - suodattimen elinkaari on 500 l; tarvittava muutos sekä akun tila ilmoitetaan merkkivalolla

TUOTEKUVAUS

Aquaphor-suodatinkannu tarjoaa kemikaalitonta suojaa epäpuhtauksilta

Aquaphor-vedensuodatinkannu J. SHMIDT 500 poistaa vähintään 0,1 µm epäpuhtaudet Aqualen®-suodattimen avulla. Juomavedestä suodatetaan raskasmetallien, kuten lyijyn, kuparin tai elohopean lisäksi myös bakteerit, kloori, siitepöly ja muut epäpuhtaudet. 2,8 litran vedensuodatinkannu on ihanteellinen pienille lapsille, allergikoille tai kahvin ja teen ystäville, mutta sopii myös ammattikäyttöön ravintoloihin, kahviloihin tai hotelli- ja vierashuoneisiin.

Suodatinkannu monipuoliseen ja luotettavaan vedensuodatukseen yhdellä napin painalluksella

Toisin kuin yleensä ostettavat suodatinkannut hiilisuodattimilla Aquaphorin vedensuodatinkannussa on Aqualen-suodatinpatruuna patentoidusta kuitumateriaalista, joka vähentää tehokkaasti epäpuhtauksia ja puhdistaa veden perusteellisesti. Tämä teknologia mahdollistaa kaikkien kooltaan 0,1 um hiukkasten ( 800 kertaa hiuksen läpimittaa pienempiä) tehokkaan hienosuodatuksen. Tuloksena on puhdasta, virkistävää vettä, josta ei löydy klooria, raskasmetalleja, bakteereja, orgaanisia yhdisteitä eikä fenoleja. Suodatus tapahtuu 100% kemikaalittomasti vesisuodattimessa, joka on valmistettu BPA-vapaasta muovista.

Seuraavien sukupolvien keittiölaitteet: vedensuodatinkannu voi suodattaa yhden litran vettä minuutissa. Tämä on mahdollista sen tehokkaan mikropumpun ansiosta, joka saa virtansa akusta. Se voidaan ladata kuten matkapuhelin USB-liitännän kautta. Merkkivalo osoittaa, milloin suodatinkannu on kytkettävä verkkoon - samoin kuin se osoittaa myös suodattimen vaihtoajan. Tämä on tarpeen noin suodatetun 500 vesilitran jälkeen.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET