Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

1 - 24 / 435 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!
1 / 19

Bartscher tarjoaa korkealaatuisia ja ammattimaisia laitteita edulliseen hintaan kaikkiin ravintola-alan tarpeisiin. Kaikki tarjolla olevat tuotteet tarkastetaan huolellisesti jatkuvasti kehittyvän, maailmanlaajuiseen myyntiin mukautetun laaduntarkkailun keinoin. Tuotteet tarkastetaan valmistusprosessin aikana, mutta myös niissä käytetyt alihankkijoilta saadut osat tarkastetaan erikseen. Bartscher tarjoaa laajan valikoiman ravintolalaitteita ja -tarvikkeita. Valikoimaan kuuluu suuri määrä tuotteita työpöydistä rasvakeittimiin ja aina vedenkeittimiin saakka, joten tarjoamme kaikkea, mitä ajanmukainen ja menestyksekäs ravintola-alan yritys voi tarvita. Innovatiiviset tuotteemme ovat laadultaan ja viimeistelyltään mitä parhaimpia, minkä lisäksi uudenaikainen muotoilu, pitkäikäisyys ja erinomaiset toiminnot takaavat, että laitteen käyttö on pitkään tehokasta ja mukavaa.
Kaikissa laitteissamme on käytetty uusinta tekniikkaa, joten ne tarjoavat innovatiivisten toimintojen ja ergonomisen muotoilun lisäksi myös taatun käyttöturvallisuuden. Lisäksi Bartscherilla on vuosikymmenten kokemus ravintola-alan laitteiden valmistajana.
Laaja tuotevalikoima täyttää kaikki ravintola-alan yritysten tarpeet. Olipa sitten kyse uuden ravintolan varustelusta tai varusteiden uusimisesta, täyttävät Bartscherin laitteet asiakkaidensa kaikki toiveet. Bartscher keskittyy pitkäaikaiseen, luotettavaan ja käyttäjäystävälliseen yhteistyöhön.