Kakkoslaatu
Kakkoslaadun tuotteissamme on kyse palautetuista ja korjatuista tuotteista tai näyttelytuotteista. Nämä tuotteet omaavat mahdollisesti kosmeettisia vikoja, mutta teknisesti ne ovat virheettömiä. Palautusoikeus ja takuu koskee myös näitä tuotteita.

Tuote: EX20330010

|

Malli: EPP400SW110

Kakkoslaatu Lämpölaatikko - 4 GN 1/1-astialle (10 cm syvä) - edestä pakattava

269,00 € 329,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • tilava - laatikon 53,5 x 33,0 x 52,5 cm:n sisämittojen ansiosta GN 1/1 -astioille (10 cm syvä) sopiva
  • suojaava - vakaa termolaatikko on hyvin eristetty EPP-vaahdon ansiosta ja ylläpitää ruokien lämpötilaa yli 4 tuntia
  • kuljetettava - kaksi integroitua kahvaa kätevää kuljetusta varten
  • helppohoitoinen - kestävä, pitkäikäinen ja helppo puhdistaa
  • ympäristöystävällinen - CFC-vapaa ja 100% kierrätettävä

TUOTEKUVAUS

Täydellinen lämpölaatikko GN-astioille

Kuuma tulisi tarjoilla kuumana ja kylmä kylmänä? Juuri tämän takaa Cambron eristetty Cam GoBox -lämpölaatikko ruoan lämpimänä pitämiseen. Siksi ruoankuljetuslaatikko on ehdoton ateriapalveluille ja juhlan järjestäjille, jotka haluavat hemmotella asiakkaitaan tuoreilla ruoilla laadusta tinkimättä.

Aina täydellisen lämpöinen - Cambron catering-tarvikkeiden lämpölaatikolla

Ylhäältä pakattava musta ruokalaatikko on kehitelty erityisesti GN 1/1-astioiden kuljettamiseen. Standardoitujen pinoamisastioiden korkeudesta riippuen laatikkoon mahtuu joko kaksi 20 cm syvä tai useampi GN 1/1-astia: vaikkapa neljä 10 cm syvää, kolme 15 cm syvää tai kuusi 6,5 cm syvää GN 1/1-astiaa. Sisäänrakennettu kosteussuoja estää kosteuden pääsyn edestä pakattavaan laatikkoon.

Jotta lähetin ei tarvitse nostaa kantta tarkistaakseen toimitus uudelleen ennen lähtöä, tässä lämpölaatikossa on käytännöllinen etikettilokero laskuille, kuiteille tai vaikkapa ruokalistoille. Kevyessä termolaatikossa on kaksi sivuilla sijaitsevaa ergonomista kahvaa. Tehokkaan korkealaatuisen vaahtomuovieristyksen avulla laajennettua polypropeenia hyödyntäen kuumat elintarvikkeet pysyvät kuumina ja kylmät pysyvät kylminä 4 tunnin ajan. Suuresta materiaalitiheydestä johtuen laatikko on elintarviketurvallinen ja hajuton.

Muut edut: Voit pinota useita jakelulaatikoita päällekkäin ja toimittaa siten useita toimituksia kerralla. Tämä ei vain nopeuta työprosessejasi ja säästä rahaa sekä aikaa, vaan tekee myös säilytyksestä erittäin helppoa. Erityisen kestävä ja pitkäikäinen lämpölaatikko suojaa sisältöä vahingoilta. Lisäksi CFC-yhdisteetön ja 100% kierrätettävä kuljetuslaatikko on helppo puhdistaa ja on jopa tiskikonepestävä. Siksi Cam GoBox ei saisi puuttua mistään catering- ja toimituspalvelusta!

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET