Tuote: EX10260188

|

Malli: STAR_BIN_19

Automaattinen roska-astia - 42 L - sisä-ämpäri - ruostumaton teräs

99,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • kontaktiton - avautuu ja sulkeutuu automaattisesti
  • liiketunnistin - noin 30 cm: n havaintoetäisyys
  • helppokäyttöinen - sangallinen sisä-ämpäri on helppo vaihtaa
  • liikkuvaan käyttöön - paristokäyttöinen ja kompakti muotoilu
  • hygieeninen - helppo puhdistaa kestävän, ruostumattomasta teräksestä valmistetun kotelomateriaalin ansiosta

TUOTEKUVAUS

Roska-astia 42 litran tilavuudella

Roskasäiliön tulisi olla ennen kaikkea hygieeninen. Siksi automaattinen roska-astia STAR_ BIN_19 avautuu heti, kun lähestyt sitä ja sulkeutuu myös automaattisesti. Sinun ei tarvitse koskea mihinkään avataksesi kannen. Kätevää ja puhdasta samanaikaisesti. Roskien kerääminen voi olla näin helppoa!

Käytännöllinen, tyylikäs, hygieeninen - Fromm & Starckin roska-astia

Roska-astian kansi pysyy tiiviisti kiinni sulkien hajut sisälleen, kunnes olet noin 30 cm:n etäisyydellä. Silloin liiketunnistin havaitsee lähestymisesi ja avaa kannen. Sinun ei tarvitse muuta kuin heittää roskat astiaan. Kun tunnistin ei enää havaitse mitään liikkeitä, automatiikka odottaa viisi sekuntia ja sulkee kannen uudelleen. Oleskelun pituus näytetään ja lasketaan LED-diodilla.

Liiketunnistimeen perustuvalla automatiikalla on paljon etuja. Roska-astian kansi on auki vain silloin, kun haluat heittää siihen jotain, loppuajan se pysyy kiinni. Tästä on suurta hyötyä varsinkin, jos astiassa on pilaantuvia elintarvikkeita. Sinun ei tarvitse koskea kantta, joka on tavallisissa roska-astioissa huomattavan likainen. Tämä on tärkeää oman terveytesi kannalta. Ja tietysti on kätevää, kun kansi avautuu automaattisesti.

42 litran astiassa on muovinen sisä-ämpäri, joten et tarvitse ylimääräistä jätepussia. Roska-astia voidaan avata ja sulkea pidemmäksi ajaksi napin painalluksella, jotta voit ottaa ämpärin sangasta kiinni. Kestävä kotelo on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka on erityisen kestävä päivittäisessä käytössä.

Tunnistimen voi kytkeä päälle ja pois päältä suojatussa paikassa olevasta katkaisimesta. Kannen automatiikan käyttövoima tulee neljältä AA-paristolta (eivät kuulu toimitukseen), joten et tarvitse ulkoista virranlähdettä.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET