Kakkoslaatu
Kakkoslaadun tuotteissamme on kyse palautetuista ja korjatuista tuotteista tai näyttelytuotteista. Nämä tuotteet omaavat mahdollisesti kosmeettisia vikoja, mutta teknisesti ne ovat virheettömiä. Palautusoikeus ja takuu koskee myös näitä tuotteita.

Tuote: EX20260283

|

Malli: STAR_SEAT_31

Kakkoslaatu Työtuoli - selkänoja keinonahkaa - musta - 100 kg

159,00 € 189,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • miellyttävä - ehdoton istumamukavuus miellyttävän materiaalin ansiosta
  • ergonominen - säädettävä selkänoja ja täydellisesti sovitetut muodot terveelliseen istumiseen
  • joustava - ihanteellinen toimistoihin tai etätöihin
  • moderni - tyylikäs, moderni ilme materiaalin ja värin ansiosta
  • käytännöllinen - pyörät joustavaan ja terveelliseen istumiseen työpaikalla

TUOTEKUVAUS

Työtuoli - 100% mukavuutta Fromm & Starckilta!

Työpöydän äärellä istuminen vaivaa sinua ja selkääsi? Etkö löydä kunnollista istuma-asennoa työskennellessäsi? Sano hyvästit epämiellyttävälle istumiselle Fromm & Starckin työtuolilla STAR_SEAT_31! Ehdoton istumamukavuus ja ergonomia yhdistettynä kauniiksi ja laadukkaaksi toimistotuoliksi!

Ergonominen ja täydellinen selällesi - työtuoli!

Korkealaatuisista materiaaleista valmistettu, työtuoli edistää terveellistä istumista! Sekä selkänoja että istuin on valmistettu joustavasta materiaalista, joka halaa optimaalisesti selkää istuessa. Kevyesti kaareva selkänoja tukee alaselkää ja estää kipua. Kaasunostimen ansiosta istuimen korkeutta voidaan säätää manuaalisesti, mikä on hyödyllistä ergonomiselle istumiselle. Tuntikausienkaan istuminen ei ole enää ongelma toimistotuolin ansiosta!


Enimmäiskuormituskyky on 100 kg ja tuoli vastaa alan standardia. Viiden metallipyörän ansiosta tuoli on tukeva ja samalla helposti siirrettävä. Pyörien ansiosta sekä kuljetus että joustava istuminen eivät tuota ongelmaa työtuolilla.

Valmistusmateriaalien ja mustan värin ansiosta työtuoli on samalla moderni ja klassinen. Tyylikäs ulkoasu on hillitty ja sopeutuu täydellisesti mihin tahansa ympäristöön, olipa kyseessä sitten avokonttori tai kotitoimisto.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET