Trustpilot
Tarjouksessa
(6) arvostelua

Korkeussäädettävän työpöydän runko - 200 W - 100 kg - valkoinen

369,00 € 459,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10260059

|

Malli: STAR_ATFE_03

Parhaan hinnan takuu
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Toimitusaika n. 4-8 arkipäivää
Avainominaisuudet
  • universaali - laaja korkeuden ja leveyden säätöalue
  • yksinkertainen - nopea ja vaivaton säätö kahden moottorin ansiosta
  • vakaa - jauhemaalatusta teräksestä valmistettu rakennetta kestää enintään 100 kg kuormituksen
  • yksinkertainen - kokoaminen ja käyttö ovat intuitiivisia, kolme korkeusasetusta voidaan tallentaa ja ne ovat siten helposti uudelleen säädettävissä
  • ergonominen - tukee erilaisia työasentoja, kuten seisomista tai istumista
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut


4.5

Perustuen 6 arvosteluun

Lajittele :

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Vankka rakenne

Edut: Kaapelilajittelija, leveyden säätö, kaksi moottoria, nopea toimitus, henkilökohtainen asiakaspalvelu Miinukset: Melko raskas, mutta vankka

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Switzerland

Moitteeton tavara - suositellaan milloin tahansa

Pöydän runko on moitteeton, helppo koota ja täydellinen käyttää. Voin suositella tätä pöytäkehystä milloin tahansa. Se helpottaa kotona työskentelyä, enkä halua missata tällaista pöytää kotona. Olen täysin tyytyväinen.

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Hungary

Erinomainen

Valitsin sen, koska se oli halvempaa kuin ostaminen yhdessä pöytälevyn kanssa. Olen erittäin tyytyväinen! Kokoaminen oli helppoa, ohjeet selkeät ja mukana oli jopa ruuveja pöytälevyyn. Lähes mikä tahansa pöytälevy voidaan asentaa. Se nostaa tasaisesti ja nopeasti, eikä tärise juurikaan. Hiljainen ja kiinteä. Esiohjelmoitavat asetukset ovat erittäin hyödyllisiä. Pöydän alle piilotettu kaapelihylly. Voin vain suositella!

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Kaikki hyvin....mutta

Tukeva, hiljainen, siisti työstö. Kaikki oli täydellisesti rakennettu. 1 tähti miinus: Ohjauspaneeli on kuvattu väärin. Lepotila vain 1 minuutin kuluttua (ei 10 minuutin kuluttua) Herää: Paina pitkään M. (ei mikä tahansa näppäin) Muuten: suositeltava

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Yksinkertainen ja intuitiivinen

Olen päivittänyt kotitoimistoani merkittävästi pöytärungolla - sähköisesti korkeussäädettävä pöytä (ja siksi yhdistetty istuva/seisomatyöpiste) oli luultavasti paras investointi työterveyteen. Pienen tutkimuksen jälkeen huomasin seuraavat asiat positiivisiksi: yksinkertainen, ei näkyviä ruuveja jaloissa, kaapelit siististi kaapelihyllyssä, kaksi moottoria hiljaiseen, tasaiseen liikkumiseen. Runko ilman pöytälevyä antaa paljon vapautta ja on myös säädettävissä myöhemmin. Alimmalla korkeudellaan sitä voidaan käyttää myös koulupöytänä, jossa lapset voivat kasvaa heidän kanssaan. Ainoa haittapuoli on, että siinä ei ole integroitua törmäyssuojaa. Ohjauspaneelia ei ole kuvattu oikein ohjeissa, mutta voit selvittää sen kokeilemalla.

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Switzerland

Erittäin, erittäin siisti kehys, ohjeet osittain puutteelliset

Runko on laadukas ja kokoaminen on myös lasten leikkiä. Tuntuma korkeudensäädöstä on todella miellyttävä ja lempeä. Ainoa negatiivinen kohta: ohjeet eivät aina vastaa kaikkiin kysymyksiin. Tarkemmin sanottuna taulukko siirtyy valmiustilaan noin 1 minuutin kuluttua, ja vain kolme viivaa (" - - - ") näytetään. Poistuaksesi tilasta, sinun on painettava pitkään M-painiketta. Tämä ei pidä paikkaansa tai kuvataan eri tavalla, mikä aiheutti hämmennystä. Mutta muuten todella siistiä! Hyvä ostos :-)

Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme