Kakkoslaatu
Kakkoslaadun tuotteissamme on kyse palautetuista ja korjatuista tuotteista tai näyttelytuotteista. Nämä tuotteet omaavat mahdollisesti kosmeettisia vikoja, mutta teknisesti ne ovat virheettömiä. Palautusoikeus ja takuu koskee myös näitä tuotteita.

Tuote: EX20230143

|

Malli: GR-BE 150

Kakkoslaatu Treenausväline selälle - säädettävä - enintään 135 kg

499,00 € 619,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • joustava - sopii enintään 135 kg käyttäjän painolle
  • korkeuden säätö - pehmuste käyttäjän koosta riippuen 69,2 - 85,4 cm korkeussäädettävä
  • monipuolinen - täydellinen treenaustuki vatsa- ja selkäharjoituksiin
  • pitkäikäinen - kestävä ja tukeva teräs ja tekonahka
  • mukava - ergonominen alusta ja jalkatuki mukavilla pehmusteilla

TUOTEKUVAUS

Treenauslaite tervettä selkää ja vahvoja vatsalihaksia varten

Gymrexin GR-BE 150-treenauslaite selälle on tehokas ja hellävarainen apuväline vahvaa selkää ja vatsalihaksia varten. Mutta selän ja vatsan treenauslaite pystyy paljon enempäänkin: Harjoituksesta riippuen myös jalat, käsivarret ja pakarat vahvistuvat! Treenaa omalla painolla ja painovoimalla, jotta saavutat turvallisen ja ergonomisen harjoittelun avulla nopeasti tuloksia.

Tehokasta voimaharjoittelua säädettävällä selkä- ja vatsalaitteella Gymrexiltä

Vahvat selkä- ja vatsalihakset ovat erittäin tärkeitä kivun torjumiseksi, jota nykyään ilmenee usein tuntikausien istumisesta koulussa, yliopistossa, toimistossa tai kotona. Kohdennettu harjoittelu omalla painolla, kuten ns. nostoliikkeillä (hyper extension) tai vatsalihasliikkeillä (decline crunch), tarjoaa uskomattoman monenlaisia harjoituksia, jotka mahdollistavat tehokkaan voimaharjoittelun sekä aloittelijoille että edistyneille treenaajille.

Selkälaite voidaan säätää optimaalisesti yksilöllisesti kehon koon mukaan, 135 kg asti. Jalat asetetaan tukevasti vaahtopehmustettujen 20 cm leveiden ja halkaisijaltaan 12 cm jalkatukien alle. Ja kun teet tehokkaita dippejä kahden takakahvan avulla, treenaat samalla ojentajalihaksia, olkapää- ja rintalihaksia. Kahvojen korkeus on säädettävissä 69,2–85,4 cm välillä.

55 mm paksu tyyny on päällystetty tyylikkäällä ja kestävällä synteettisellä nahalla. Aivan kuten jauhemaalattu teräsrakenne, tämäkin materiaali on erityisen kestävä ja ennen kaikkea helppohoitoinen - molemmat vaatimuksia päivittäiseen kuntosalin käyttöön. Lisäksi kumitetut ja siten luistamattomat jalat takaavat vakaan jalustan ja suojaavat lattiaa naarmuilta. Mukana toimitettujen asennustarvikkeiden ja yksityiskohtaisten ohjeiden ansiosta selän ja vatsan treenauslaite on nopeasti koottu ja käyttövalmis.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET