Tuote: EX10490011

|

Malli: 9034P-2

Puukkosaha - 6,3 bar - iskuluku 9500 - 4 mm paksulle alumiinille - 3 mm paksulle teräslevylle

299,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • kompakti – kätevä laite, pieni omapaino
  • tarkka – ihanteellinen pieniin leikkauksiin ja kaarteisiin
  • suorituskykyinen– sahaa myös levyjä, joissa on kaksoisseinämät
  • monipuolinen – sopii myös siistimiseen, koska istukkaan voi kiinnittää viilan 
  • kattava – 4 sahanterää, 5 viilaa ja kuusiokoloavain

TUOTEKUVAUS

Pieni voimapaketti: paineilmapuukkosaha, joka pystyy 9500 iskuun minuutissa

Tällä kompaktilla HAZET-paineilmapuukkosahalla teet mukavasti mitä pienimmätkin leikkaukset kaikenlaisiin metallilevyihin. Tämä paineilmalla toimiva laite on kevyempi, taloudellisempi ja hiljaisempi kuin edeltäjänsä. Kattavat lisävarusteet ja harkitut toiminnot tekevät tästä käsipuukkosahasta korvaamattoman apuvälineen verstaaseesi.

Paineilmapuukkosaha, jossa on korkeudeltaan säädettävä jalkakaari

HAZET on ottanut kaiken huomioon: paineilmapuukkosahan kahvaan on integroitu kuusiokoloavain. Sen avulla voit säätää puukkosahan jalkakaaren haluamallesi korkeudelle. Lisäksi voit vaihtaa mukana toimitetut työkalut nopeasti ja helposti. Voit valita yhdestä kaksisuuntaisesta sahanterästä tehokkaaseen leikkaukseen ja kolmesta muusta sahanterästä sekä viidestä viilasta työhösi sopivimman. Puukkosahan toimitukseen kuuluvilla viiloilla voit vaivatta puhdistaa jarrusatulat, anturien kanavat ja paljon muuta. 

Tämä laite on pienestä koostaan huolimatta todellinen voimapakkaus: sen 9500 iskua minuutissa sahaavat luotettavasti 4 mm paksun alumiinin ja 3 mm paksut teräslevyt. Tälle käsipuukkosahalle edes kaksoisseinämäiset levyt tai pienisäteiset kaarrokset eivät tuota mitään ongelmia.

TEKNISET TIEDOT