Uusi

Tuote: EX10090495

|

Malli: HT-MD-500B

Moottorikottikärryt - teloilla - jopa 500 kg - 6.7 kW

2 649,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tehokas – 950 x 680 x 465 mm suuri kippilava ja kantavuus 500 kg
  • tehokas - 6.7 kW bensiinimoottori ja kolme vaihdetta eteenpäin ja yksi peruutusvaihde
  • helposti ohjattava – ajosuunta voidaan vaihtaa kätevästi kahvasta ja telaleveys 180 mm takaa hyvän pidon myös jyrkillä rinteillä tai mutaisilla alustoilla
  • Monipuolinen – ihanteellinen rakennustyömaille tai puutarhaan, esim. B. kaivetun maan, kivimurskan, kivien ja tilaa vievien materiaalien tai työkalujen kuljetukseen
  • pitkäikäinen – vankka ja kestävä teräsrakenne sekä vähän huoltoa vaativa moottori

TUOTEKUVAUS

Tehokas minidumpperi telaketjuvedolla ja monikäyttöisellä kippilavalla

Hillvertin korkealaatuisten käsityötarvikkeiden moottorikottikärryt tarjoavat tehokkaan suorituskyvyn yhdistettynä parhaaseen ohjattavuuteen ja runsaaseen kippikonttiin. Minitela-alustainen dumpperi on siksi ihanteellinen kuljetusväline kaivetulle maalle, kivimurskalle, kiville ja tilaa vieville materiaaleille tai rakennuskoneille, joiden kokonaispaino on enintään 500 kg puutarha- ja maisemointitöissä sekä rakennustyömailla.

Kolme vaihdetta eteen ja yksi taakse! Hillvertin helposti ohjattava telaperävaunu

Moottoreilla varustettu kottikärryt menestyvät erityisen hyvin yksinkertaisen kahvan avulla. Kuormasta ja alustasta riippuen voit valita sopivan vedon kolmen vaihteen sekä erillisen peruutusvaihteen välillä. Kumitelojen 180 mm raideleveyden ansiosta voit siirtää moottoroitua kottikärryä helposti jopa 15}° rinteissä tai mutaisilla tai herkillä pinnoilla. Tehokas 6.7 kW 4-tahtimoottori tukee sinua tinkimättömästi.

Moottoroidun kottikärryn kippikontti on erityisen tilava. Jopa 46,5 cm korkeiden sivupaneelien ja  68 x 95 cm:n lastauspinta-alalla se pystyy nostamaan helposti myös suuria määriä ja esineitä. Kouru, jota voidaan kallistaa 62}°, mahdollistaa bulkkimateriaalin purkamisen nopeasti ja pienellä vaivalla kaasupainejousella. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tela-alustainen dumpperi vakuuttaa pitkällä käyttöiällä. Tämän takaa vankka ja kestävä teräsrakenne yhdistettynä vähän huoltoa vaativaan moottoriin. Koneessa on säilytystä varten venttiili, jonka avulla voit katkaista polttoaineen syötön.

TEKNISET TIEDOT