Induktio-wok

Wokkaamisen perustana ovat hyvät ainekset ja tietämys ruuanlaiton perusteista.

Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttaaksesi tarvitset myös oikeanlaiset välineet, joihin kuuluu oleellisena osana pohjaltaan pyöreä wokkauspannu. Expondon verkkokaupasta löydät välineet, joiden avulla wokkaus siirtyy aivan uudelle tasolle: Et tarvitse wokkauspannuun välttämättä kaasuliettä, vaan valikoimastamme löydät kompaktin, turvallisen ja helppokäyttöisen induktio-wokin syvennyksellä, johon pyöreäpohjainen wok-pannu sopii täydellisesti. Tutustu siis laajaan valikoimaamme ja viimeistele keittiösi varustelu ammattimaisella induktio-wokilla!

 

Induktio-wok – perinteistä ruuanlaittoa uusimmalla tekniikalla

Wokkauksen historia johtaa Kiinaan, jossa sitä käytettiin ruuanvalmistukseen jo 600–900-luvuilla. Wokkaus ruuanvalmistustapana kehittyi ja levisi todennäköisesti juuri sen energiatehokkuuden ansiosta: wokkaus ei vaatinut paljoa polttopuita. Wokkaus kuuluukin perinteisesti kiinalaiseen keittiöön ja pyöreäpohjainen wokpannu kaasuliedellä tai elävällä tulella käytettäväksi. Bartscherin laadukkaan ja ammattilaiskäyttöön tarkoitetun induktio-wokin ansiosta voit kuitenkin wokata nyt myös pienessäkin tilassa, helposti ja turvallisesti. Wokkaus sopiikin lähes mihin tahansa nopeaa ja kuumaa lämpötilaa vaativaan ruoanlaittoon. Bartscherin ruostumattomasta teräksestä valmistettu kompaktin kokoinen induktio-wok lasisella keittosyvennyksellä , kosketussäädöillä ja digitaalisella näytöllä takaa ruuanlaiton sujuvuuden ja maksimaalisen käyttömukavuuden. Myös induktio-wokkiin sopivan wokkauspannun löydät niin ikään expondon verkkokaupasta.Itse wokkaaminen ei vie paljoakaan aikaa, mutta juuri siksi esivalmistelut kannattaakin tehdä huolella, ennen kuin napautat hetkessä lämpenevän induktio wokin päälle: Lihan ja kasvisten on syytä olla ohuina suikaleina, jolloin itse ruuan valmistus vie vain muutamia minuutteja. Wokkaus on useimmiten juuri ruoan pikapaistamista. Kun pikapaistaminen tehdään korkeassa lämpötilassa, eli yli 200 asteessa, puhutaan wok hei -tekniikasta. Tällöin ruokaa sekoitetaan ja heilutellaan jatkuvalla, nopealla liikkeellä. Näin ruokaan saadaan erityisiä makuja, tuoksuja ja värejä.

Energiatehokkuutta keittiöön

Induktioliedet ovat nopeampia ja tehokkaampia kuin tavalliset liedet. Niinpä ne säästävät myös huomattavasti energiaa verrattuna perinteisiin liesiin. Induktiotasolla on erinomainen lämmitysteho ja se on helppo puhdistaa. Induktio-wokilla saatkin erinomaisen hyötysuhteen, joka säästää sekä aikaa että energiaa. Erityisesti wokkipannulle räätälöidyssä kuopassa lämpö jakautuu tasaisesti paistettavaa ruokaan. Induktio-wok on paras ratkaisu, kun haluat valmistaa nopeasti tuoreen ruoka-annoksen. Induktiojärjestelmän ansiosta ruoka valmistuu välittömästi. Näin ollen liha ja kala pysyvät mehukkaina ja pienet lihapalat mureina.Vihannekset säilyttävän herkullisen värinsä, makunsa, rapeutensa ja terveelliset vitamiininsa. Öljyssä kypsennys on myös hyvin terveellinen ruuanvalmistustapa. Wokpannun ja induktio-wokin avulla voit myös höyryttää tai friteerata ruokia: Käyttömahdollisuudet ovat monipuolisemmat kuin ehkä odotitkaan! Laadukkaiden wokkauslaitteiden lisäksi löydät valikoimastamme myös muut ammattikeittiöihin tarkoitetut keittotasot. Kannattaakin tutustua esimerkiksi induktioon perustuviin keittolevyihimme sekä ammattikeittiöihin tarkoitettuihin, korkealaatuisiin kaasulla toimiviin liesiimme. Lisäksi löydät verkkokaupastamme myös laajan valikoiman Royal Cateringin erilaisia, arkea helpottavia keittiövälineita. Esimerkiksi vihannesten leikkuuseen tarkoitetuilla laitteilla paloittelet wokattavat vihannekset hetkessä sopivan kokoisiksi paloiksi. Olipa kyseessä sitten ravintola, suurkeittiö, pikaruokaravintola tai markkinakoju, voit edistää yrityksesi toimintaa laadukkailla, Royal Cateringin ja Bartscherin ravintolalaitteilla.Tutustu siis valikoimaamme jo tänään ja tilaa wokkauslaitteet ja muut tarvitsemasi keittiötarvikkeet kätevästi verkkokaupastamme.