Kaasukeitin

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

1 - 0 / 0 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!

Kaasukeitin on luotettava kumppani ammattitason ruuanlaittoon. Vaihtuvissa olosuhteissa voit aina luottaa sen toimivuuteen, kunhan käytössäsi on täysinäinen propaanipullo. Expondon kaasukeittimet on suunniteltu nimenomaan ammattikäyttöön ja vaativille harrastelijoille. Ammattikokit arvostavatkin kaasuhellaa sen nopeuden ja tehokkuuden sekä helpon säädettävyyden ansiosta. Hotelleihin, ravintoloihin ja pitopalveluihin kaasukeitin on olennainen hankinta, joka varmistaa ruuanlaiton onnistumisen olosuhteista riippumatta – esimerkiksi sähkökatkojen tai muiden äkillisten tarpeiden osalta on hyvä olla vaihtoehto sähköhellalle. Myös kesällä juhlien, mökkiruokailun tai piknikin järjestäminen helpottuu, kun voit kuljettaa oman paistotason mukanasi minne tahansa.

 

Ruuanlaittoon kaikissa olosuhteissa

Suurkeittiössä liesi ja uuni on usein jatkuvassa käytössä ja kokki joutuu suunnittelemaan paistamisen ajoittamisen huolellisesti. Kun useammille paistotasoille on tarvetta, on kaasukeitin erinomainen lisä keittiöösi. Erityisesti pienissä keittiöissä, joissa ei ole mahdollisuutta asentaa uutta liettä tai uunia, voit kätevästi asettaa kaasukeittimen mihin vain. Voit jopa kuljettaa sitä mukanasi esimerkiksi catering-palvelun varusteena. Mikäli sähkökäyttöinen paistotaso on suosikkisi, suosittelemme tutustumaan Expondon valikoimasta löytyviin paistotasoihin, jotka niin ikään sopivat vaativaan ammattikäyttöön.

Valikoimastamme löydät yhdellä ja kahdella liekillä varustetut kaasulevyt, joista voit valita tarpeeseesi sopivimman vaihtoehdon. Kahdella liekillä varustetulla levyllä voit keittää samanaikaisesti vaikkapa vettä ja paistaa toisella ruokaa. Näin ruuanlaiton ajoittaminen helpottuu, kun voit valmistaa kahta asiaa samanaikaisesti. Tehokkaaseen ja sujuvaan ruuanlaittoon tarvitset myös kestävät kattilat ja paistinpannut, jotka voit tilata samalla kertaa verkkokaupastamme.

Kaasulla keittäminen on turvallista ja helppoa. Kaasukeittimet ovat Suomessa harvinaisempia, mutta kun keitintä kokeilee ja sen käyttö tulee tutuksi, niin huomaat, miten helppoa ja vaivatonta se on. Kaasulla voit säätää liekkiä tehokkaammin ja tarkemmin kuin sähköllä keitettäessä. Siksi se onkin monen ammattilaisen ensisijainen valinta ruuanlaittoon. Voit laittaa ruokaa niin ulko- kuin sisätiloissa ja kuljettaa keitintä näppärästi mukanasi. Isoille wokki-pannuille voit myös hankkia erikseen lisäosan, joka mahdollistaa isomman pannun asettamisen kaasuliedelle. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu wokkiosa on niin ikään laadukas ja pitkäikäinen valinta, joka tekee kaasulla keittämisestä entistäkin monipuolisempaa. Koska kaasukeitin on pääsääntöisesti tehokkaampi kuin sähköliesi, sopii se erinomaisesti wokkaamiseen, sillä siihen tarvitaan korkeaa lämpötilaa. Mikäli keittiösi kaipaa uusia pannuja, suosittelemme tutustumaan samalla myös Bartscherin multipannuihin.

Ammattitason kaasukeitin laadukkaalta valmistajalta

Bartscherin kaasukeitin on laadukas valinta suurkeittiöön ja vaativalle harrastelijalle. Teline on terästä ja poltin valurautaa, joten laadukkaat ja kestävät materiaalit tekevät hankinnasta todella pitkäikäisen. Keittimet sopivat nestekaasun kanssa käytettäväksi ja toimitus sisältää maakaasusuuttimet. Bartscherin keittimet ovat äärimmäisen turvallisia, sillä niissä on sytytyksen varmistus. Muistathan aina kuitenkin sulkea propaanipullon keittämisen jälkeen. Laadukas pintamateriaali on helppo pitää puhtaana, ja useimmiten pintojen pyyhkäisy kostealla liinalla riittääkin puhdistamiseen. Kun valitset oikean kokoiset pannut ammattikeittiöösi, pysyvät roiskeet ja nestemäiset ruuat helposti pannun sisällä, ja näin myös käytön jälkeinen keittimen puhdistaminen helpottuu.

Expondon kaasukeittimet ovat erinomainen valinta muun muassa näistä syistä:

  • Tyylikäs ja helposti puhdistettava pinta – ruostumatonta terästä
  • Yksinkertainen käyttää ja kuljettaa – kytke vain propaani kiinni ja sytytä
  • Kovanluokan saksalaiselta valmistajalta
  • Ruuanlaitto onnistuu olosuhteista riippumatta, jopa ulkotiloissa ja sähkökatkon sattuessa


Expondon verkkokaupasta löydät monipuolisesti ammattitason tarvikkeita ja välineitä keittiöösi. Tarjoamme tuotteille parhaan hinnan- sekä kolmen vuoden takuun. Näin voit luottaa, että tilaamalla Expondolta saat laatutuotteet edullisimpaan hintaan. Valikoimamme sisältää arvostettuja saksalaisia merkkejä, joiden kestävyys ja käytännöllisyys on moneen kertaan testattu. Toimitamme tuotteet Suomessa ilman toimituskuluja ja palautus on aina ilmainen. Näin voit huoletta tilata tuotteet ja olla varma, että saat juuri sinun keittiöösi sopivimman ratkaisun.