Käsiketjutalja

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

1 - 18 / 18 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!

Steinberg Systemsin käsiketjutalja mahdollistaa jopa 3 000 kg:n painoisten lastien nostamisen helposti ja turvallisesti 3 metrin korkeuteen saakka. 1 000 kg:n lasteille tarkoitetulla taljalla voit nostaa lastit jopa 12 metrin korkeuteen. Laite toimii täysin mekaanisesti ilman sähköliitäntää tai akkua. Kuormien nostaminen ja laskeminen toimii siis ketjusta vetämällä. Jos haluat pysäyttää taljan, ketju lukkiutuu, jolloin lasti ei pääse laskeutumaan vahingossa. Teräksestä valmistettu käsiketjutalja kestää erittäin hyvin päivittäisessä käytössä ja pienen kokonsa ansiosta sitä on helppo kuljettaa paikasta toiseen.

 

Laadukas käsiketjutalja Expondolta

Steinberg Systems -käsiketjutalja mahdollistaa joustavan työskentelyn, sillä voit helposti ottaa laitteen mukaan juuri sinne, missä sitä tarvitset. Niinpä laite sopii hyvin esimerkiksi työmaille, metsätöihin ja muihin liikkuvuutta vaativiin käyttötarkoituksiin. Voit valita laitteen tarpeesi mukaan joko 1 000, 2 000 tai 3 000 kg:n vetovoimalla ja joko 3 tai 12 metrin nostokorkeudella. Niinpä käsiketjutalja sopii hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Koska laite toimii kokonaan ilman sähköä, on sen käyttö energiaa säästävää ja virtalähteistä riippumatonta. Täysin mekaanisesti toimiva laite on myös erittäin pitkäikäinen, kestävä ja luotettava, sillä siinä ei ole ulkoisille vaikutuksille alttiita elektronisia osia.

Myös vipuvoimalla toimiva vipuketjutalja on tehokas apuväline jopa 6 000 kg:n lastien nostamiseen ja laskemiseen. Taljan käyttäminen vivun avulla on helppoa ja turvallista, sillä kahva on päällystetty liukumattomalla muovilla. Valikoimastamme löydät toki myös sähkökäyttöisiä nostolaitteita, kuten sähkötaljoja ja juoksukisko-taljoja, jotka soveltuvat lastien siirtelyyn esimerkiksi varastotiloissa. Vankoilla ja turvallisilla laitteilla painavien ja hankalasti liikuteltavien lastien nostaminen käy helposti, varmasti ja riskittömästi. Tutustu siis erilaisiin vinsseihin ja taljoihin ja valitse käyttötarkoitukseesi sopivat nosto- ja vetolaitteet verkkokaupastamme. Meiltä saat laadukkaat käsiketjutaljat edullisesti kotiinkuljetettuina!

Verstas- ja teollisuuslaitteet Expondolta

Verkkokaupastamme löydät nostolaitteiden lisäksi myös paljon muita verstaslaitteita. Esimerkiksi erilaiset hitsauskoneet, kuten TIG- ja AC/DC-hitsauskoneet ovat asiakkaidemme suosiossa. Erilaisten käsikäyttöisten ketjutaljojen lisäksi voit tilata lastien nostamista varten myös tehokkaan neodyymi-nostomagneetin, joilla nostat kerralla jopa 3 000 kiloa magneettisia esineitä. Nostomagneetti toimii ilman sähköä mekaanisen vivun avulla. Käsiketjutalja ja nostomagneetti ovat ehdottoman tärkeitä apuvälineitä esimerkiksi varastoissa ja työmailla, joissa painavien lastien nostamiselle ja siirtelylle on jatkuvasti tarvetta. Käsiketjutalja toimii ketjusta vetämällä ja veto voidaan keskeyttää milloin vain. Vedon keskeytyessä ketju lukittuu, mikä estää kuorman nostamisen tai laskemisen vahingossa. Niinpä laite on helppo ja ennen kaikkea turvallinen käyttää.

Käsiketjutaljamme on valmistettu vankasta teräksestä, minkä vuoksi ne kestävät erinomaisesti vaativassa, päivittäisessä käytössä. Vankkarakenteisella laitteella painavimpienkin lastien nostaminen on aina turvallista. Kaikki Expondon verstas- ja teollisuuslaitteet on valmistettu huolella valituista, laadukkaista materiaaleista. Tuotteiden laatu varmistetaan jo tuotantovaiheessa jatkuvan laaduntarkkailun keinoin ja tuotteet suunnitellaan asiakkaidemme tarpeiden ja saksalaisten laatustandardien mukaisesti. Tutustu siis laajaan verstaslaitevalikoimaamme ja tilaa tehokkaat laitteet edullisesti kotiinkuljetuksella. Mikäli tarvitset neuvoja sopivien laitteiden valinnassa tai sinulla on kysyttävää tuotteisiin tai tilaukseen liittyen, auttaa asiakaspalvelumme mielellään.