Kanagrilli

Verkkokaupastamme löydät erikokoisia kanagrillejä, joilla voit paistaa kerralla joko 6, 8 tai 12 kokonaista kanaa kullanruskeaksi. Laitteiden teho vaihtelee 2,8 kilowatista aina 5 kilowattiin saakka. Grilleissä on joko kaksi tai kolme varrasta, joissa kanat pysyvät pidikkeiden avulla tukevasti paikoillaan ja pyöriessään paistuvat tasaisen ruskeiksi. Kanagrilli on sisältä valaistu, joten pystyt seuraamaan kanojen kypsymistä helposti. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu grilli on helppo pitää puhtaana ja se kestää erinomaisesti jokapäiväisessä käytössä. Tilaa tehokas kanagrilli Expondolta jo tänään!

Tehokas kanagrilli edullisesti Expondolta

Bartscherin tehokkaalla kanagrillillä voit grillata nopeasti kokonaisia kanoja. Kanat pyörivät tasaisella nopeudella vartaissa, mikä mahdollistaa täydellisen tasaisen paistumisen ja kullanruskean värin. Vartaiden pyörimisnopeus on portaattomasti säädettävissä ja jokainen varras on yksittäin säädettävissä, joten voit halutessasi käyttää vain yhtä varrasta kerralla tai pyörittää vartaita eri nopeuksilla. Pienen kokonsa ansiosta kanagrilli sopii pienempiinkin tiloihin. Esimerkiksi kuuden kanan grilli on mitoiltaan 70 x 36 x 53 cm. Laitteessa on tukevat kumijalat, joiden ansiosta se pysyy turvallisesti paikoillaan liukkaillakin pinnoilla. Grillissä on kaksi lasiovea ja sisävalaistus, joten voit helposti seurata kanojen kypsymistä. Lasiovien ja valaistuksen ansiosta myös asiakkaasi näkevät rapeaksi paistetut kanat herkullisen tuoksun lisäksi.


Muita grillattuja herkkuja varten löydät meiltä esimerkiksi sähkökäyttöisen BBQ-grillin, jolla valmistat asiakkaillesi esimerkiksi erilaisia kesäisiä grilliruokia. BBQ-grilli sopii erinomaisesti myös kotikäyttöön terassille tai kesän juhlia varten. Grillien lisäksi valikoimastamme löytyy esimerkiksi erikokoisia pizzauuneja, jotka paistavat pizzat täydellisen rapeiksi kivisen paistopohjan ansiosta. Tehokkaiden grillien ja uunien avulla valmistat asiakkaillesi herkulliset ateriat nopeasti ja tehokkaasti. Tutustuthan jo tänään Expondon laajaan ravintolalaitevalikoimaan, jotta voit tilata tarpeisiisi sopivan kanagrillin ja muut laatutuotteet edullisesti kotiin kuljetettuina!

Ensiluokkaiset ravintolalaitteet edulliseen hintaan

Expondon ravintolalaitteet on valmistettu huolella laadukkaista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä. Myös kanagrilli on ruostumatonta terästä, mikä tekee sen puhdistuksesta erityisen helppoa. Lisäksi ruostumaton teräs on erityisen pitkäikäinen materiaali, sillä se suojaa laitetta tehokkaasti ulkoisilta vaikutuksilta. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet sopivatkin erinomaisesti ravintola-alan käyttöön, koska ne täyttävät elintarvikealan tiukat hygieniavaatimukset. Kanagrillin lisäksi myös esimerkiksi Bartscherin laadukkaat kastikeannostelijat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä sekä polykarbonaatista. Kastikeannostelija sopii erinomaisesti esimerkiksi pikaruokaravintoloihin ketsupin, sinapin tai majoneesin annosteluun. Bartscherin mehuannostelija sopii kylmien juomien annosteluun esimerkiksi aamiaisbuffeteissa ja seisovissa pöydissä. 60 watin juomajakelija pitää kylmät juomat tehokkaasti ja pitkään viileinä.


Bartscherin kanagrilli toimii jopa 5 kW:n teholla, joten se paistaa kokonaiset kanat tehokkaasti kypsiksi. Laadukkaiden valmistusmateriaalien ansiosta grilli kestää vaativassakin jokapäiväisessä käytössä. Laite on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön, minkä vuoksi se onkin erittäin pitkäikäinen, tehokas ja helppokäyttöinen. Expondon verkkokaupasta löydät kaikki laitteet, joita tarvitset ammattikeittiössäsi. Tutustu laajaan valikoimaamme jo tänään ja tilaa kaikki tarvitsemasi laitteet kylmälaitteista ja lihanjalostuskoneista aina pikaruokalaitteisiin saakka. Osta edullinen kanagrilli Expondolta ja vakuutut varmasti erinomaisesta hinta-laatusuhteestamme!