Keittojakkara

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

1 - 0 / 0 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!

Keittojakkara on oiva apuväline ruoan valmistamiseen ja lämpimänä pitämiseen niin hotellin, ravintolan kuin pitopalvelun keittiössä, tai tarvittaessa myös sen ulkopuolella. Expondon valikoimasta löydät niin kaasulla toimivan keittojakkaran kuin perinteisellä keittolevyllä varustetun sähkökäyttöisen version. Näin jokainen kokki voi valita omaan mieltymykseensä sopivimman keittoalustan. Jakkaraa voi kuljettaa tapahtumiin ja ulkotiloihin sen kompaktin koon ja kevyehkön painon ansiosta. Laadukkaat materiaalit, kuten krominikkeliteräs ja valurautainen kehikko, takaavat, että keittiövälineet ovat pitkäikäisiä ja niitä on ilo käyttää. Yksinkertaisen toimintaperiaatteen ansiosta keittojakkara on helppo käyttää ja nopea puhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen.

 

Kestävä keittojakkara sekä sisä- että ulkotiloihin


Ammattikäyttöön suunniteltu keittojakkara soveltuu käytettäväksi hotellin tai ravintolan keittiössä, mutta myös ulkotiloissa erilaisten tapahtumien ja juhlien yhteydessä. Keittolevyllä voit valmistaa ruuan alusta alkaen tai vain lämmittää jo aiemmin valmistetun ruoka-annoksen. Ruoka pysyy myös paremmin lämpimänä, kun voit myös ulkotiloissa säilyttää kattilaa tai pannua keittolevyn lämmössä. Kaasulla toimiva keittojakkara on luotettava keittiöväline jokaiseen tilanteeseen – tarvitset vain täysinäisen kaasupullon ja ruuanlaitto voi alkaa! Ammattikeittiössä paistotasot ovat suurimman osan ajasta käytössä, joten keittojakara on myös oiva hätävara, kun keittiössä tarvitaan nopeasti lisää paistotasoja.

Suurkeittiössä työskentelyn sujuvuuden lisäksi on tärkeää huolehtia työturvallisuudesta. Kaasukäyttöinen keittojakkara on suunniteltu tarkasti niin, että sen käyttö on turvallista joka tilanteessa. Rengaspoltin pietsosytytyksellä ja sytytyksen varmistus takaavat, että käyttö on helppoa ja luotettavaa. Sekä kaasu- että liesikäyttöisen jakkaran kanssa voit valmistaa ruokaa monenlaisilla pannuilla tai kattiloilla. Kattilan läpimitta on kuitenkin oltava vähintään 22,5 cm kaasukäyttöisessä versiossa, ja sähkökäyttöisessä jakkarassa lieden keittolevyn halkaisija on läpimitaltaan 30 cm. Expondon valikoimasta löytyvät kattilat sopivat kaikille liesityypeille;  induktio-, kaasu- sekä sähköliesille. Tämän ansiosta tarjoamamme keittiötarvikkeet sopivat keittiöön kuin keittiöön. Tarvittaessa voit jopa vaihdella välineitä erilaisille liesille, mikäli keittiössäsi on erityyppisiä paistotasoja, kuten keittojakkaroita.

Monipuoliset keittiötarvikkeet laadukkaalta valmistajalta


Bartscher-merkkisten ruuanlaittovälineiden laatuun voit luottaa. Saksalainen valmistaja suunnittelee keittiötarvikkeita nimenomaan ammattikäyttöön ja kovaan kulutukseen, joten ravintolan sekä muun suurkeittiön arjessa ne kestävät pitkään. Monipuolisuus on myös yksi valttikorteista. Esimerkiksi keittojakkara soveltuu monenlaisiin tiloihin ja voit myös helposti kantaa sitä mukanasi eri tilaisuuksiin. Kompaktin koonsa ansiosta se sopii pieneenkin tilaan kuljetuksen ja varastoinnin aikana. Jakkaran paino on noin 15–16 kiloa mallista riippuen. Pitopalveluille se onkin erinomainen hankinta, kuten myös erilaiset multipannut, joissa niin ikään onnistuu sekä ruuan valmistus, lämmitys että haudutus.

Keittojakkara on erinomainen valinta muun muassa näistä syistä:

  • Ammattitason laadukkuus ja luotettavuus
  • Tyylikäs ja helposti puhdistettava pinta – ruostumatonta terästä
  • Yksinkertainen käyttää ja kuljettaa – tarvitaan vain tasainen alusta
  • Tyylikäs muotoilu
  • Pitkäikäisyys ja monikäyttöisyys
  • Kovanluokan saksalaiselta valmistajalta
  • Sekä sähkö- että kaasumalleja
  • Kompakti ja tukeva rakenne


Kaikki keitinjakkarat toimitetaan ilman liitäntälaitteita, mutta liitäntälaitteet on mahdollista erikseen lisätä toimitukseen. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli tarvitset liitäntälaitteet. Valikoimastamme löydät monipuolisesti ammattikeittiöön suunniteltuja tuotteita, joiden laatuun ja kestävyyteen voit luottaa. Keittojakkaroiden lisäksi samalta valmistajalta löydät muun muassa monipuolisesti erilaisia kokin tarvikkeita. Expondolta tilaatkin tuotteet aina helposti ja ilman riskiä. Palvelumme on joustavaa sekä hinnat edullisia. Tarvittaessa voit tehdä palautuksen ilman lisäkuluja. Autamme mielellämme tuotteiden vertailussa ja valinnassa.