Keraaminen paistotaso

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

1 - 0 / 0 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!

Keraamisella paistotasolla valmistat tehokkaasti ja nopeasti monenlaisia ruokia, kuten vaikkapa kalaa, lihaa tai kasviksia. Paistamiseen riittää pieni määrä rasvaa, joten ruuanlaitto on näin terveellisempää kuin muissa valmistusmetodeissa, joissa tarvitaan paljon paistorasvaa. Keraaminen paistotaso on optimaalinen avoimeen keittiöön pienen koon ja miellyttävän käytön ansiosta. Savua tai hajuja ei synny yhtä paljon kuin esimerkiksi grillaamisessa, joten paistaminen onnistuu kätevästi ja siististi myös avokeittiössä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuori sekä Schott Ceran -lasi keittopintana takaavat materiaalien kestävyyden pitkäikäisessä käytössä. Bartscherin keraaminen paistotaso soveltuu avokeittiön lisäksi ravintolaan, hotelleihin ja catering-yrityksille, mutta sitä ei suositella jatkuvaan kaupalliseen käyttöön.

Keraaminen paistotaso ammattimaiseen ruuanlaittoon


Keraaminen paistotaso on oiva lisä keittiöön, jossa ei ole perinteistä liettä, tai paistotasoja on liian vähän. Näppärän koon ansiosta Bartscherin paistotasoa voidaan myös siirtää paikasta toiseen ja jopa tarvittaessa varastoida pois näkyviltä, kun sitä ei tarvita. Monet ammattilaiskokit ja -keittäjät arvostavat keraamista paistotasoa, koska ruuat eivät tartu paistettaessa pintaan kiinni, eikä paistamiseen tarvita juurikaan öljyä tai rasvaa. Toimitukseen kuuluu myös kätevä lasta, jolla voit puhdistaa pinnan raaputtamalla. Paistotasossa on näppärät kahvat sivuissa, joten sitä voidaan siirtää helposti myös ruuanlaiton aikana. Tämä saattaa tulla kysymykseen, mikäli haluat tarjoilla ruuat suoraan paistotasolta, jotta ne säilyvät lämpiminä pidempään. Jos taas valmistat esimerkiksi lihaa, joka vaatii pitkän kypsennysajan, saattaa haudutuspata tai kebab-grilli olla keittiöösi oiva lisä.

Keraamisen paistotason laadukkaat yksityiskohdat ja toiminnallisuudet tekevät sen käytöstä miellyttävää. Lämpötilaa voidaan säätää portaattomasti kätevästä kytkimestä, välillä 50 °C - +250 °C. Sähköinen ylikuumenemissuoja huolehtii laitteen turvallisuudesta ja madallettu paistoalue puolestaan helpottaa puhdistusta ja rasvanpoistoa. Paistotaso on tarpeeksi laaja, jotta voit valmistaa sillä useita raaka-aineita kerralla, kuten lihaa ja kasviksia. Näin ruuat kypsyvät samassa aikataulussa ja voit annostella kaikki ainekset kerralla esillepanoa varten. Suosittelemme tutustumaan samalla myös laajan valikoimamme muihin paistotasoihin ja grilleihin, jotka on kaikki suunniteltu ammattilaisten vaativaan käyttöön.

Keittiövälineet ammattikäyttöön laadukkaalta valmistajalta


Bartscher on tunnettu saksalainen valmistaja, joka suunnittelee keittiövälineitä ja -laitteita nimenomaan ammattikäyttöön. Tuotteiden suunnittelu on näin ensiluokkaista ja materiaalit äärimmäisen kestäviä. Keraamiset paistotasot ja muut ruuanlaittovälineet on moneen kertaan testattu, jotta ne läpäisevät ammattilaisten tarkat kriteerit. Olemme varmoja, että olet tyytyväinen valintaasi, mutta joustavan asiakaspalvelun takaamiseksi tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen palautusoikeuden sekä kolmen vuoden takuun.

Keraaminen paistotaso kannattaa tilata expondolta muun muassa näistä syistä:

  • Ruostumatonta terästä – helppo pitää puhtaana & kestää kulutusta
  • Helppo ja monipuolinen käyttää – sivukahvat helpottavat liikuttelua
  • Portaaton lämpötilasäätö mahdollistaa lämmön säätämisen tarkasti juuri halutulle tasolle
  • Paistoalue rasvanpoistolla helpottaa puhdistusta
  • Tunnettu ja arvostettu saksalainen valmistaja


Keraaminen paistotaso on erinomainen valinta niin koti- kuin suurkeittiön varustukseen. Laadukkaat pihvit ja huolella valmistetut kasvislisukkeet pääsevät oikeuksiinsa, kun ne valmistetaan ammattitaidolla ja laadukkailla laitteilla. Expondon valikoimasta löydät myös muihin tarpeisiin soveltuvia laitteita, esimerkiksi pikaruokaravintoloille ja kahviloille soveltuvia hot dog -laitteita ja -grillejä.

Verkkokaupastamme löydät monipuolisesti ammattitason keittiövälineitä. Olipa kyseessä avoin keittiö tai ammattitasoinen ravintola, löydät valikoimastamme runsaasti erilaisia varusteita ja välineitä. Tarjoamme myös parhaan hinnan takuun sekä kolmen vuoden tuotetakuun. Näin voit luottaa, että tilaamalla expondolta saat laatutuotteet edullisimpaan hintaan. Toimitamme tuotteet Suomessa ilman toimituskuluja. Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet, tarvikkeet ja laitteet.