Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

1 - 24 / 58 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!
1 / 3

Kern on maailmanlaajuisesti toimiva tarkkuusvaakojen valmistaja ja DIN ISO 9001:2008 -normin mukaan sertifioitu spesialisti, jolla on kokemusta yli 160 vuoden ajalta. Kaikki tuotteemme täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset ja ne tarkastetaan jo tuotantovaiheessa saksalaisten laatustandardien mukaisesti. Näin takaamme asiakkaillemme pitkäikäisiä ja laadukkaita tuotteita.
Kernin tuotteet eroavat toisistaan sekä toimintojensa että käyttötarkoitustensa puolesta. Valikoimaan kuuluu vaakoja eri käyttötarkoituksiin aina tarkkuusvaaoista laskijavaakoihin sekä pakettivaaoista ja lattiavaaoista koukkuvaakoihin. Kernin kaikkia erilaisia vaakoja yhdistää punnitustulosten taattu tarkkuus.
Tuotteiden valmistukseen käytetyt laadukkaat materiaalit viimeistellään huolella, ja tukevat ruostumattomasta teräksestä valmistetut punnitustasot mahdollistavat laitteiden pitkän käyttöiän. Vaakojen LED-näytöt ja helposti käytettävät säätötoiminnot valmistetaan nekin laadukkaasti ja huolellisesti. Kern valmistaa erittäin laadukkaita ja pitkäikäisiä vaakoja, jotka ovat erittäin tarkkoja ja ovat jo vuosikymmenten ajan taanneet asiakkaiden tyytyväisyyden.
Lisäksi Kernin valikoimaan kuuluu koukkuvaakoja, kuten HTS 1.5 to .5IP, jonka voi myös kalibroida, tai HTS 10T5IP, jonka punnitsee 10 000 kg saakka ja on tunnettu tarkkuudestaan ja kestävyydestään, minkä vuoksi  se sopiikin erityisesti teollisuuden ja verstaiden käyttöön.