Ketjuviputalja

Ketjuviputaljan avulla nostat ja siirrät painavia lasteja helposti verstaassa, työmaalla tai vaikkapa varastotiloissa. Verkkokaupastamme löydät useita erilaisia ketjuviputaljoja, joiden nostokyky ja -korkeus vaihtelevat. Voit nostaa jopa 6 000 kg:n painoisia lasteja 5 metrin korkeuteen. Laite toimii mekaanisesti vipuvarren avulla, joten et tarvitse sen käyttämistä varten virtalähdettä. Valikoimastamme löydät myös käsiketjutaloja ilman vipuvartta. Tukevan teräsrakenteen, kumipäällysteisen kahvan ja jarrun ansiosta ketjuviputalja on aina turvallinen käytössä.

Laadukas ketjuviputalja Steinberg Systemsiltä

Steinberg Systemsin ketjuviputaljojen nostokyky vaihtelee 250 kg:sta aina 6 000 kg:n saakka ja niiden nostokorkeus 1,5 metristä aina 5 metriin. Voit siis valita juuri tarpeisiisi sopivan taljan, jolla voit nostaa ja siirtää lasteja helposti ja turvallisesti esimerkiksi työmaalla, varastossa tai autoverstaalla. Alhaisen painonsa ansiosta talja on helppo kuljettaa mukana esimerkiksi liikkuvuutta vaativassa työmaaurakoinnissa. Täysin mekaanisesti toimivalla ketjuviputaljalla lastit nostetaan vipuvarren avulla. Kytkimen avulla voit kytkeä päälle joko nostovaiheen, jarrun tai vapaaratas-vaiheen, jonka ansiosta ketju on liikuteltavissa vapaasti kumpaankin suuntaan. Vankkarakenteinen ja turvallinen talja sopii siis erinomaisesti työmaille, verstaisiin, varastoihin sekä teollisuus- ja logistiikkakäyttöön.

Jos taas haluat vetää lasteja esimerkiksi maastoautolla, moottorikelkalla tai mönkijällä, on 12V vinssimme oikea valinta. Väkipyörä on erinomainen apuväline raskaiden kuormien siirtämiseen. Löydät meiltä siis kaikki nosto- ja vetotarkoitukseen tarvitsemasi laitteet. Ketju- ja sähkötaljat, vintturit, vinssit ja nostomagneetit mahdollistavat kaikenlaisten ja -painoisten lastien vaivattoman nostamisen ja siirtelyn niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Tutustu siis verkkokauppamme valikoimaan kätevästi kotoa käsin ja tilaa käyttötarkoitukseesi sopiva ketjuviputalja sekä muut verstas- ja teollisuuslaitteet edullisesti Expondolta.

Verstaslaitteiden asiantuntija

Expondo on ammattimaisiin verstaslaitteisiin erikoistunut asiantuntijakauppa. Laajaan valikoimaamme kuuluu ketjuviputaljojen lisäksi myös suuri valikoima erilaisia hitsauskoneita, sähkötyökaluja, kuten poravasaroita, hiomakoneita ja peltileikkureita, kaapelinkuorintakoneita ja autotallinovia. Kaapelinkuorijan avulla voit helposti irrottaa vanhojen johtojen ja kaapeleiden eristeet. Verkkokaupastamme löydät monipuolisen valikoiman verstaslaitteita, joiden avulla erilaiset rakennus- ja korjaustyöt hoituvat helposti toivotulla lopputuloksella. Laadukkaiden materiaalien ja huolellisen suunnittelun ansiosta laitteet ovat pitkäikäisiä, turvallisia ja kestäviä.

Myös ketjuviputalja on valmistettu tukevasta teräksestä, jonka ansiosta laite kestää varmasti kovassakin käytössä. Kumipäällysteisen vipukahvan ansiosta ote ei pääse lipsumaan kahvasta ja laitteen käyttäminen on siten turvallista. Talja sopii niin pienten kuin isompienkin lastien nostamiseen. Tarpeidesi mukaan voit valita laitteen jopa 6 000 kg:n nostokyvyllä. Laitteen alhaisen painon ja toimitukseen kuuluvan kuljetuslaukun ansiosta talja on helppo ottaa mukaan. Koska laite toimii täysin mekaanisesti ilman sähköä, sinun ei tarvitse huolehtia virtalähteen saatavuudesta tai akkujen lataamisesta. Koska laitteessa ei ole herkkiä sähköliitäntöjä, se ei myöskään ole altis oikosuluille tai muille vioille. Ketjuviputalja on erittäin pitkäikäinen ja monikäyttöinen laite, joka kuuluu jokaisen työmaan ja verstaan varustukseen. Valitse siis jo tänään sopiva ketjuviputalja ja tilaa se edullisesti verkkokaupastamme.