Koukkuvaaka

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

1 - 24 / 54 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!
1 / 3

Steinberg Systemsin koukkuvaa’at on suunniteltu ammattimaiseen käyttöön eri teollisuuden aloilla. Koukkuvaaka sopii erityisesti suurten ja painavien lastien punnitsemiseen. Vaaoillamme voit punnita jopa 10 000 kg lasteja kahden kilon tarkkuudella. Valikoimaamme kuuluu myös kevyemmille lasteille sopivia vaakoja, joilla voit punnita 100, 300 tai 600 kg painoisia kuormia. Laitteissa on laadukas digitaalinen näyttö sekä langaton kauko-ohjain, jonka avulla voit punnita kuormia myös etäämmältä. Halutessasi voit tilata laitteen valmiiksi varmennettuna. Koukkuvaakojen lisäksi löydät verkkokaupastamme myös lattia- ja pakettivaakoja painavien lastien punnitsemiseen, sekä hinnoittelu-, laskija- ja tarkkuus-/grammavaakoja pienempien esineiden punnitsemista varten. Tutustu siis tuotevalikoimaamme ja tilaa sopiva vaaka edulliseen hintaan jo tänään!

Edullinen koukkuvaaka expondolta

Steinberg Systemsin uudenaikaiset ja laadukkaat koukkuvaa’at ovat helppoja asentaa ja käyttää. Vaa’at ovat valmiiksi kalibroituja, joten ne voidaan ottaa heti käyttöön. Halutessasi voit tilata vaa’an myös valmiiksi varmennettuna. Laitteiden muotoilu on uudenaikainen ja käytännöllinen. Suuri ja selkeä taustavalaistu LCD-näyttö mahdollistaa punnitustulosten nopean lukemisen. Kaukosäätimen avulla voit lukea punnitustulokset myös ilman, että joudut olemaan jatkuvasti vaa’an läheisyydessä. Lisäksi voit käyttää vaa’an toimintoja kaukosäätimen avulla etäämmältä. Niinpä vaa’at tekevät työskentelystä joustavaa ja helppoa. Laadukkaan turvakoukun avulla voit kiinnittää punnittavan kuorman helposti ja turvallisesti. Tehokkaiden akkujen ansiosta vaakojen käyttöaika on jopa 150 tuntia. Valikoimaamme kuuluu koukkuvaakojen lisäksi myös paljon muita vaakoja eri käyttötarkoituksiin. Tarkkuusvaaoilla voit punnita jopa 0,001 gramman tarkkuudella. Steinberg Systemsin vaa’at ovat taatusti luotettavia ja kestäviä. Sen takaavat laadukkaiden materiaalien käyttö ja jatkuva laaduntarkkailu jo tuotantovaiheessa. Tutustu siis monipuoliseen valikoimaamme ja tilaa tarpeisiisi sopiva, laadukas koukkuvaaka kätevästi kotiinkuljetuksella jo tänään! Jos tarvitset apua oikeanlaisen vaa’an tai muiden laitteiden valinnassa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Päivittäiseen käyttöön

Expondo on laadukkaiden ja ammattimaisten vaakojen erikoisasiantuntija. Niinpä meillä onkin laaja valikoima erilaisia koukkuvaakoja eri toiminnoilla. Voit valita vaa’an LCD- tai LED-näytöllä, normaalin tai roiskesuojatun mallin ja tarpeisiisi sopivan punnituskapasiteetin. Meillä on vaakoja 100 kg kuormitettavuudesta aina 10 000 kg saakka, joten voit valita sopivan vaa’an kevyemmille tai raskaammille kuormille. Jos haluat lukea punnitustulokset kauempaa, voit valita vaa’an kaukosäätimellä, joka myös ilmoittaa punnituslukemat. Laadukkaiden materiaalien, kuten alumiinin ja ruostumattoman teräksen, ansiosta laitteemme ovat erittäin kestäviä ja laadukkaita. Koska laitteet tarkastetaan saksalaisten laatustandardien mukaisesti, voit aina luottaa niiden laatuun ja pitkäikäisyyteen. Vaakojen lisäksi löydät verkkokaupastamme myös tehokkaita ultraäänipesureita. Teollisuuden alojen ammattilaisten lisäksi palvelemme myös muiden alojen ammattilaisia esimerkiksi monipuolisilla ravintolalaitteillamme sekä laadukkailla verstaslaitteillamme. Jos tarvitset apua oikeanlaisten laitteiden valinnassa, tai sinulla on kysyttävää tuotteisiin, tilaukseen tai toimitukseen liittyen, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme tuotteiden valinnassa ja kaikissa kysymyksissä. Pidäthän silmällä myös uutuuksiamme, sillä päivitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset tuotteet. Tutustu valikoimaamme ja tilaa laadukas koukkuvaaka jo tänään!