Kylmäkaappi

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme

1 - 24 / 38 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!
1 / 2

expondo - KYLMÄKAAPPI

 

Expondolta löydät energiatehokkaat kylmäkaapit ammattikäyttöön. Lasiovin ja LED-valaistuksin varustellut kylmäkaapit pitävät juomatölkit ja -pullot selkeästi näkyvillä ja houkuttelevat sammuttamaan janon kuuman tai pitkän päivän päätteeksi. Kylmäkaappivalikoimamme sisältää eri kokoisia ja muotoisia juomakaappeja ja viinikaappeja, jotka sopivat mainiosti mm. ravintoloiden, hotellien, baarien, kauppojen, kahviloiden ja kioskien tarpeisiin. Tutustu expondon valikoimaan ja valitse tarpeisiisi sopiva kylmäkaappi. Jos tarvitset apua valinnassa, me neuvomme mielellämme!

Tehokas ja näyttävä kylmäkaappi ammattikäyttöön


Kahviloissa ja ravintoloissa on tärkeää, että juomien viilennykseen käytetään lasiovellista kylmäkaappia, jotta kaapin sisältö on näkyvissä jo ennen oven avaamista. Ammatikäytössä olevilta kylmäkaapeilta vaaditaan tehoa jäähdyttää tuotteet riittävän nopeasti ja pitämään yllä tasaisen kylmää lämpötilaa. Kylmäkaapeissa on myös oltava hyvät eristeet. Expondon valikoimasta löytyy laajasti eri kokoisia ja mallisia kylmäkaappeja, joihin saa houkuttelevasti esille erilaisia virvokkeita.


Kylmäkaapeissa yhdistyy kaksi tärkeää ominaisuutta: tuotteiden näyttävä esillepano ja tehokas jäähdytysjärjestelmä. Kaikki Expondon kylmäkaapit on varustettu laadukkailla kompressoreilla, jotka mahdollistavat halutun lämpötilan saavuttamisen nopeasti ja sen pitämisen tasaisena. Ne varmistavat jäähdytyksessä käytettävän kylmäaineen paineistamisen ja sisätilan jäähdyttämisen höyrystimellä. Digitaalinen termostaatti ylläpitää kompressorin ja jäähdytysjärjestelmän toimivuutta. Termostaatin avulla lämpötila pysyy automaattisesti tasaisena ja on aina luettavissa digitaalisesta näytöstä.


Mitä ottaa huomioon juomakaappia valittaessa?


expondon laajasta valikoimasta löydät niin Royal Cateringin kuin myös Bartscherin juomakaapit, jotka edustavat huolellista suunnittelua ja tarkkaa toteutusta. Kaikki juomakaappimme on varustettu tukevilla kaksoislasiovilla, jotka avautuvat mallista riippuen joko vetämällä tai liukumalla. Juomakaappien LED-sisävalaistus pitää tuotteet mahdollisimman hyvin esillä asiakasta varten. Valikoimamme sisältää eri tarkoituksiin sopivia juomakaappeja monessa koossa ja korkeudessa. Matalammat kylmäkaapit sopivat hyvin baaritiskien alle tai taakse. Korkeammat kylmäkaapit puolestaan ovat omiaan mm. kauppoihin tai kahviloihin. Juomakaapin sijaan myös kylmäallas on oiva vaihtoehto säilyttää erilaisia juomia viileässä valmiina tarjottavaksi.


Miksi hankkia viinikaappi?


Juomakaappien lisäksi Expondon valikoimista löydät ammattilaiskäyttöön soveltuvat laadukkaat viinikaapit. Jotta voidaan varmistaa viinin säilyminen ja oikeanlainen tarjoilulämpötila, on tärkeää valita sopiva ja tähän tarkoitukseen räätälöity kylmäkaappi. Viinikaapissa ilman lämpötila, kosteus ja valon määrä on optimoitu niin, että ne takaavat viinin säilymisen mahdollisimman hyvänä. Viinikaapit myös vaimentavat ulkoista tärinää, joka myös vaikuttaa viinin säilyvyyteen. Optimoitu säilytys pitää viinin pidempään käyttökelpoisena ja optimaalinen tarjoilulämpötila takaa parhaan mahdollisen tuoksu- ja makuelämyksen viiniä nauttiessa. Expondon valikoimista löytyy perinteisiä viinikaappeja sekä annostelijaviinikaappeja, joilla teet annostelusta ja tarjoiluista entistä helpompaa.


Missä lämpötilassa viinejä kuuluu säilyttää?


Jos viiniä säilytetään pitkään, sen ihanteellinen säilytyslämpötila on 11-12 astetta. Valkoviinin ja kuohuviinien säilytyslämpötila on hieman alhaisempi kuin punaviinin, mikä tulee ottaa huomioon viinien säilytyksessä ja viinikaapin valinnassa. Valkoviinille ihanteellinen säilytyslämpötila on 8-12 astetta, kun taas punaviinille 15-17 astetta. Jos haluat säilyttää sekä puna- että valkoviiniä samassa viinikaapissa, kannattaa valita kaappi, jossa on vähintään kaksi eri lämpötila-aluetta.


Kylmäkaappi Expondolta


Me Expondolla painotamme tuotteidemme valinnassa tarkkaa viimeistelyä, korkealuokkaisia materiaaleja ja optimaalista käyttäjäystävällisyyttä. Meillä on jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi. Kehitämme omia tuotteitamme jatkuvasti ja jalostamme omaa asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme kestäviä, Saksassa valmistettuja tuotteita, joiden etuja ovat laatu ja hinta.