Kylmälasikko

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

1 - 0 / 0 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!

Bartscherin kylmälasikko sopii erinomaisesti esimerkiksi kakkujen, patonkejen, salaattien ja muiden kylmänä pidettävien elintarvikkeiden esillepanoon. Kylmälasikko on erityisen käytännöllinen esimerkiksi kioskeissa ja kahviloissa, joissa asiakkaat voivat itse valita tuotteet suoraan lasikosta. Elintarvikkeiden kylmänäpitoon sopivat myös kylmävitriinit, joissa voit säilyttää esimerkiksi valmiiksi pilkottuja ruokia salaattibuffettia varten. Kylmälasikon ansiosta pidät valmiit leivonnaiset ja välipalat asiakkaiden nähtävillä ja samalla tehokkaasti kylminä. Tutustu jo tänään monipuoliseen valikoimaamme!

Edullinen kylmälasikko Expondolta

Kahviloissa, kioskeissa ja bistroissa myytävien tuotteiden esillepano on erityisen tärkeää, kun asiakkaat valitsevat ostoksensa itse suoraan kylmälasikosta. Aivan yhtä tärkeää on kuitenkin tuotteiden tehokas kylmänäpito, jotta helposti pilaantuvat tuotteet eivät pääse lämpenemään. Niinpä Bartscherin tehokas kylmälasikko on oikea valinta, jos haluat pitää tuotteesi tehokkaasti kylminä ja samalla asiakkaiden nähtävissä. Valikoimastamme löytää erikokoisia vitriineitä erilaisiin tarpeisiin. Esimerkiksi kakkuvitriini on kahviloiden ehdoton suosikki, sillä siinä herkulliset kakut pääsevät erinomaisesti näytille. Jos valmistat kakkusi itse, on tehokas taikinakone ehdottoman tärkeä apuväline. Taikinakoneen avulla sekoitat kakkujen ainesosat helposti ja vaivattomasti. Tarjoamme erikokoisia lasikoita 58 litran tilavuudesta alkaen aina 550 litraan saakka, joten voit valita juuri tarpeisiisi sopivan lasikon.

Useimmissa laitteissa on LED-valaistus ja lämpötila on säädettävissä 2-12 asteen välillä. Kiertoilmajäähdytys takaa tasaisen lämpötilan. Voit myös valita rullapyörillä varustetun vitriinin, mikäli joudut liikuttelemaan sitä tarpeen mukaan. Pienemmät vitriinit sopivat kokonsa ansiosta erinomaisesti pöydälle, jolloin ne ovat asiakkaille sopivalla korkeudella. Kylmälasikon ansiosta hyödynnät pienessäkin kioskissa tilasi erinomaisesti ja pidät samalla kaikki tuotteesi tehokkaasti viilennettyinä. Tehokkaan jäähdytyksen ansiosta elintarvikkeet eivät pääse lämpenemään kuumimpanakaan kesäpäivänä.

Monipuoliset ravintolalaitteet Expondolta

Kylmälasikoiden lisäksi löydät Expondon valikoimasta muutkin laitteet, joita tarvitset kahvilassasi tai kioskissasi. Esimerkiksi hot dog -koneella valmistat nopeasti herkullisia hot dogeja. Pizzauunilla paistat helposti rapeapohjaisia ja meheviä pizzoja. Tilavat juoma-annostelijat sopivat erinomaisesti esimerkiksi itsepalvelukahvilaan, sillä niiden avulla pidät suuren määrän vaikkapa kahvia, teetä tai kaakaota lämpimänä. Laadukkaat juoma-annostelijat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, minkä ansiosta ne kestävät hyvin jatkuvassa käytössä ja ovat helppoja puhdistaa käytön jälkeen. Myös kylmälasikko on valmistettu laadukkaista materiaaleista, ja irrotettavien ritilöiden ansiosta lasikko on helppo puhdistaa. Lasiovet on helppo pitää puhtaana, mikä onkin erityisen tärkeää, jotta asiakkaasi saavat aina hygieenisen vaikutelman.

Vitriini pitää elintarvikkeet aina tehokkaasti kylminä jopa 650 watin kylmennystehon ansiosta. Vitriinit valmistetaan huolella tarkoin valituista materiaaleista. Lisäksi laitteiden laatua tarkkaillaan jatkuvasti tuotantovaiheessa korkeiden laatustandardien mukaisesti. Voit siis aina luottaa tuotteidemme laadukkuuteen ja pitkäikäisyyteen. Ravintola-alan arjessa laadukkaat ja toimivat keittiölaitteet ovat toimivan työskentelyn perusta. Niinpä laadukkaisiin ravintolalaitteisiin sijoittaminen kannattaa. Expondolta löydät laadukkaat ravintolalaitteet edulliseen hintaan. Tilaa siis kylmälasikko ja muut ravintolalaitteet Expondon verkkokaupasta edullisesti kotiinkuljetettuina! Expondon valitseminen kauppakumppaniksesi kannattaa aina.