Lasienkiillotuskone

Ravintoloissa, hotelleissa ja pitopalveluissa juoma- ja viinilasien tulee olla säihkyvän puhtaita, jotta asiakkaat voivat nauttia kokonaisuudesta ilman häiritseviä tahroja tai tummentumia. Lasienkiillotuskone on oiva hankinta, sillä se säästää myös työntekijöiltä aikaa ja hermoja. Laite hoitaa kiillotuksen sekunneissa – verrattuna käsin tehtävään kiillotukseen aikaa säästyy huomattavasti. Bartscherin lasienkiillotuskone toimii kuumailman avulla ja se kiillottaa lasit sekunneissa hohtavan puhtaiksi. Tarvittaessa voit vaihtaa myöhemmin mikrokuituiset harjaspäät uusiin. Voit tilata vaihtopäitä erikseen expondon verkkokaupasta.

Lasienkiillotuskone säästää aikaa ja vaivaa


Lasienkiillotuskone helpottaa ravintoloiden, hotellien ja catering-palveluiden kiireistä arkea. Sen avulla puhdistat ja viimeistelet niin viini- kuin juomalasit kiiltävän puhtaiksi. Lasien rikkoontumisen ja samalla työntekijöiden loukkaantumisen riski pienenee, kun ammattimainen kone hoitaa työn käsin tehtävän kiillotuksen sijaan. Lasienkiillotuskoneessa on viisi pyörivää rullaa, joihin jokaiseen voit asettaa lasin kiillotuksen ajaksi. Rullat ovat vaihdettavissa, joten voit myöhemmin tilata expondon verkkokaupasta ainoastaan uudet vaihtorullat. Laite on näin pitkäikäinen ja pitkässä juoksussa varmasti hintansa arvoinen. Kiillottamisen jälkeen voit kuljettaa juomalasit näppärästi oikeille paikoilleen teräksisillä tarjotinvaunuilla.

Lasienkiillotuskoneen avulla huolehdit korkeasta hygieniatasosta ja samalla myös asiakkaiden viihtyvyydestä ja palvelukokemuksesta. Pienet yksityiskohdat, kuten tahrat juomalaseissa, saattavat vaikuttaa yllättävänkin paljon asiakastyytyväisyyteen. Säihkyvän puhtailla viinilaseilla annat huolitellun ja harkitun yleiskuvan ravintolastasi. Vaikka astianpesukone tai käsin tiskaus puhdistaisivat lian kunnolla pois, jättää vesi kuivuessaan usein tahran näköisiä harmaita kohtia lasipintoihin. Kiillotuskone on näin paras ratkaisu jokaisen pesukerran jälkeen, jotta voit olla varma, että jokainen lasi on kiiltävän puhdas. Lasienkiillotuskonetta voi myös kuljettaa esimerkiksi pitopalvelun mukana. Näin lasit tulevat aina puhtaiksi käytön ja pesun jälkeen, paikasta riippumatta.


Saksalaisiin laatumerkkeihin voit luottaa


Expondon valikoiman merkit edustavat saksalaista korkeaa laatutasoa. Esimerkiksi Bartscher on tunnettu, arvostettu valmistaja, jonka tuotteiden kestävyyteen ammattilaiset ovat luottaneet jo pitkään. Lasienkiillotuskoneiden ja muiden laitteiden suunnittelussa panostetaan erityisesti käyttömukavuuteen, toiminnallisuuteen sekä materiaalien kestävyyteen. Teräs on suosittu materiaali ja Bartscher käyttääkin sitä paljon, muun muassa teräspöytien ja tiskipöytien valmistuksessa.

Lasienkiillotuskoneen osalta laadukkuuden huomaa muun muassa vaihdettavista harjaspäistä, jotka takaavat, että laitetta voi käyttää pitkään. Rullat on valmistettu mikrokuidusta, joka on ihanteellinen materiaali kiillotukseen ja herkkien lasipintojen puhdistamiseen. Kiillotusosien kun ei saa hangata liian lujaa, jotta lasipinta ei naarmuunnu. Kun harjat kaipaavat vaihtamista, voit vain irrottaa vanhat ja tilata uudet expondolta. Itse laiteosa on kestävää laatua, joten voit luottaa, että se palvelee yritystäsi vuosikaudet. Runko on ruostumatonta terästä, joten kiillotuksen yhteydessä lentävät vesiroiskeet ja pesuaineet eivät vahingoita laitteen pintaa. Käytön jälkeen voit pyyhkiä sen kostealla liinalla puhtaaksi.

Lasienkiillotuskone kannattaa tilata expondolta muun muassa näistä syistä:

  • Yksinkertainen käyttää
  • Kompakti ja tukeva rakenne
  • Nopeuttaa huomattavasti lasien kiillotusta – verrattuna manuaaliseen kiillotukseen aikaa säästyy jopa 50 %
  • Helposti vaihdettavat mikrokuiturullat mahdollistavat laitteen käytön, vaikka harjasosat olisivat kuluneet
  • Laitteet on suunniteltu alunperin ammattilaisten tarpeita ajatellen
  • Hinta–laatu-suhteeltaan loistava ammattitason laite, joka kestää pitkään


Kun hankit lasienkiillotuskoneen lisäksi muitakin suurkeittiön laitteita ja välineitä samalla tilauksella, säästät aikaa ja vaivaa tuotteiden vertailussa ja toimitusajoissa. Esimerkiksi ravintoloihin ja hotelleihin soveltuvat erinomaisesti ammattikäyttöön suunnitellut isot roska-astiat. Toimituksemme ovat Suomessa ilmaisia, joten säästät myös toimituskuluissa. Ammattitason välineiden hankinta on näin äärimmäisen helppoa ja sujuvaa. Tarjoamme tuotteillemme kolmen vuoden takuun, joten voit olla varma, että hankintasi kestää hyvässä kunnossa pitkään.