Levylämmitin

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

1 - 0 / 0 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!

Levylämmitin on kätevä keittiöväline niin ravintoloihin, avoimiin keittiöihin, hotelleihin kuin pitopalveluihin. Sen avulla pidät ruuat ja annokset lämpiminä juuri niin kauan kuin haluat.  Valikoimassamme on eri kokoisia lämmittimiä, joista voit valita sinun tarpeisiisi sopivimman kokoisen laitteen. Lisäksi tarjoamme erikseen varalevyjä, mikäli myöhemmin tulee tarvetta yksittäisille levyille. Ammattikäyttöön suunnitellut välineet ja laitteet helpottavat suurkeittiön kiireistä arkea, kun voit luottaa, että laite kestää ja toimii vaativissakin tilanteissa. Tyylikkään ulkonäön ja helppokäyttöisyyden ansiosta levylämmitin onkin viisas valinta jokaiseen keittiöön.

Levylämmitin pitää annokset lämpiminä pidempään


Isoissa tilaisuuksissa ruokia tarjoillaan kerralla suurille pöytäseurueille ja annosten tulee pysyä lämpiminä tarjoiluun saakka. Ilman ammattimaisia välineitä saattaa tämä olla suuri haaste keittiön henkilökunnalle ja tarjoilijoille. Onneksi tähän löytyy kuitenkin ratkaisu; expondon verkkokaupasta tilattava levylämmitin auttaa pitämään useamman annoksen lämpimänä pidempään. Tämä auttaa erityisesti, kun isompi pöytäseurue tilaa erilaisia ruoka-annoksia, joiden valmistamisajat vaihtelevat. Yleensä kokit toki pyrkivät ajoittamaan ruokien valmistumisen samanaikaisesti, mutta kaikissa tilanteissa tämä ei aina ole mahdollista. Varmasti olet joskus nähnyt ravintolan avoimen keittiön tiskillä annoksia odottamassa tarjoilijaa. Jäähtymisen ja odottelun sijaan ne voitaisiin asettaa käteviin alumiinisiin lämmittimiin, jotka huolehtivat, että annos pysyy tarpeeksi kuumana tarjoiluun saakka.

Levylämmitin on erinomainen valinta muun muassa näistä syistä:

  • Helppo pitää puhtaana & kestää kulutusta
  • Helppo ja monipuolinen käyttää – helppo uudelleen lämmitys
  • Levyt pysyvät kuumina pitkään – loistava lämpöeristys
  • Arvostettu saksalainen valmistaja takaa, että tuotteet on rakennettu korkeiden, saksalaisten laatustandardien mukaisesti


Levylämmittimiä on useampaa eri kokoa; voit valita lämmittimen joko viidellä tai kahdeksalla levyllä. Jokaisen levyn pinta-ala on tarpeeksi laaja, jotta voit asettaa lautasen sen päälle. Halutessasi voit joko lämmittää pelkästään lautaset ennen esillepanoa tai annostelun jälkeen laittaa lautasen ruokineen lämmittimeen odottamaan tarjoilua. Yleensä lautaset lämmitetään ennen esillepanoa isommissa lautaslämmittimissä, joihin mahtuu jopa 120 lautasta kerralla. Tämä myös osaltaan takaa, että annokset pysyvät lämpiminä pidempään tarjoilun jälkeen. Expondon verkkokaupasta voit myös tilata erikseen varalevyjä, mikäli alkuperäisistä levyistä joku pääsee hukkumaan tai vahingoittumaan.


Laadukkaat keittiövälineet parhaista materiaaleista


Huolellisesti suunnitellut yksityiskohdat ja laadukkaat materiaalit takaavat levylämmittimien ja muiden keittiövälineiden pitkäikäisyyden vaativassakin käytössä. Tämän lisäksi niitä on ilo käyttää jokapäiväisen kiireen keskellä, sillä ne helpottavat keittiössä työskentelyä ja asiakaspalvelun laatua. Lieden ja muun paistopisteen yhteydessä ei aina ole tilaa monen ruoka-annoksen säilyttämiseen esillepanoon saakka, joten levylämmitin on erinomainen apuväline tähän tarkoitukseen. Kuten monet muutkin verkkokauppamme ammattilaisille suunnitellut keittiövälineet, nämä levylämmittimet ovat laadukasta alumiinia, joka toimii loistavasti niin lämpöeristyksen kuin puhtaanapidon näkökulmasta.

Bartscher on laadukas saksalainen valmistaja, jonka materiaaleihin ja suunnittelun yksityiskohtiin on kiinnitetty erityistä huomiota. Alumiini ja teräs ovat paitsi pitkäikäisiä ja todella kestäviä materiaaleja, myös helposti puhdistettavissa. Keittiölaitteiden yksi tärkeimmistä valintakriteereistä onkin yksinkertainen mekaniikka, joka mahdollistaa laitteen purun pienempiin osiin pesun ajaksi. Levylämmittimen alumiiniset levyt, joille ruoka-annokset asetellaan, on helppo pestä jokaisen käytön jälkeen. Mikäli tarjoilet ruokia buffetista tai muusta tarjoilupisteestä, jossa ruokien tulee pysyä pitkään lämpiminä, suosittelemme tutustumaan myös laadukkaisiin lämpövitriineihin expondon verkkokaupassa.

Levylämmittimien lisäksi löydät verkkokaupastamme muun muassa monipuolisia paistotasoja ja grillejä ammattilaisille. Voit luottaa laatuun, kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen, kun tilaat keittiövälineet ja muut ammattikäyttöön suunnitellut tuotteet verkkokaupastamme. Tarjoamme kotiinkuljetuksen, kolmen vuoden takuun ja ilmaisen palautusoikeuden.