Märkähiomakone

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

MSW Motor Technicsin märkähiomakone suunniteltiin erityisesti kivipintojen vesihiontaa ja kiillotusta varten. Laitteessa on tehokas 900 watin moottori, ja voit säädellä kierrosnopeutta portaattomasti välillä 1 000–4 000 kierrosta minuutissa. Laitteessa on vedensyöttö pölyn sitomista varten ja messinkinen venttiili vesiletkulle. Myös märkähiomakoneeseen sopivat kiillotuslevyt ja pidikkeen löydät verkkokaupastamme. Tutustu jo tänään verkkokauppamme laajaan valikoimaan ja tilaa tehokas märkähiomakone expondolta edullisesti kotiinkuljetuksella!

Tehokas märkähiomakone expondolta

MSW:n märkähiomakone sopii erinomaisesti erilaisten kivipintojen, kuten marmorin ja graniitin hiomiseen ja kiillotukseen. Laadukkaan laitteen avulla pystyt hiomaan näitä arvokkaita materiaaleja oikeaoppisesti ja tarkasti. Tarjoamme myös muihin tarkoituksiin sopivia hiomakoneita, kuten sauma- ja putkihiomakoneita, jotka nekin löydät verstaslaitteidemme kategoriasta. Märkähiomakone on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja se tarkastetaan jo tuotantovaiheessa jatkuvan laaduntarkkailun keinoin saksalaisten laatustandardien mukaan. Niinpä voit luottaa siihen, että saat ensiluokkaisen laitteen ja parhaan mahdollisen työtuloksen. Erityisesti ammattiverstaissa ja teollisuuden töissä sähkökäyttöisten työkalujen käyttö on tärkeää, kun hiottavana on suuria pintoja ja paljon erilaisia materiaaleja. Tehokas märkähiomakone nopeuttaa työskentelyä moninkertaisesti ja ennen kaikkea säästää voimia ja aikaa. Tehokkaan 900 watin moottorin ansiosta laitteen kierrosnopeus on jopa 4 000 kierrosta minuutissa. Vikavirtasuojakytkimen ansiosta työskentely on aina turvallista, vaikka oikeanlaisten suojavarusteiden käyttäminen onkin silti erittäin tärkeää. Ergonomisen muotoilun ja tukevan kahvan ansiosta laite on helppo ja vakaa käyttää. Myös hiomalaikkojen vaihtaminen ja kiinnittäminen käy käden käänteessä. Tutustuthan verkkokauppamme laajaan valikoimaan, josta löydät muun muassa tehokkaat ja monipuoliset hitsauskoneemme. Expondo tarjoaa sinulle parasta laatua edulliseen hintaan!

Expondolta saat laatua edulliseen hintaan

Expondon märkähiomakoneen kierrosnopeutta voit säätää portaattomasti välillä 1 000–4 000 r/min. Niinpä laite sopii joustavasti mitä erilaisimpiin tarkoituksiin. Tehokkaan moottorin ansiosta voit hioa mitä kovimpia kivimateriaaleja. Märkähiomakoneessa on keskitetty vedensyöttö ½ ” vesiletkuliitännälle, mikä takaa siistin ja tasaisen vesihiontatuloksen. Meiltä voit ostaa myös seitsenosaisen kiillotuslaikkasetin, jossa on kiillotuslevyjä eri karkeusasteilla 50:stä aina 3 000 karkeusasteeseen saakka. Lisäksi settiin kuuluu laikan pidike tarrakiinnityksellä. Laitteessa on PRCD-vikavirtasuojakytkin, joka takaa työturvallisuuden katkaisemalla virran oikosulun tai vikavirran aikana. Toiminto on erityisen tärkeä sähkökäyttöisessä laitteessa, joka toimii yhdessä veden kanssa. Voit siis luottaa aina laitteen turvallisuuteen. Tutustuthan myös muihinkin laitteisiimme, kuten tehokkaisiin vinsseihin. Verstaslaitteiden lisäksi myymme myös laitteita muiden alojen ammattilaisille. Löydät meiltä kaikki ravintola-alalla tarvittavat laitteet ja kalusteet. Kuten sähkötyökalut, ovat ravintolalaitteemmekin luonnollisesti parasta mahdollista laatua. Ammattikäytön lisäksi sopivat expondon tuotteet erinomaisesti myös yksityis- ja harrastuskäyttöön. Expondolta saat varmasti erinomaista laatua edulliseen hintaan. Löydä siis tarpeisiisi sopivat laitteet verkkokaupastamme ja vakuutu expondon erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään sopivien tuotteiden valinnassa sekä kaikissa tuotteisiin, tilaukseen ja toimitukseen liittyvissä kysymyksissä. Ethän siis epäröi ottaa meihin yhteyttä!