Magneettiporakone

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

1 - 15 / 15 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!

Magneettiporakone on hyvin kätevä työväline useisiin erilaisiin työtarpeisiin. Expondon valikoimasta löydät MSW:n laadukkaat magneettiporakoneet vaativaankin käyttöön. Jopa 1680 W:n teho pitää huolen, ettei puhti lopu kesken ja suoriudut huoletta poraamisesta, kalvamisesta, upotuksesta tai keernaporauksesta. Magneettiporakone on arvokas ja luotettava apuväline sekä teolliseen että kaupalliseen metallin työstöön. Valikoimasta löydät niin ammattilaitteet kuin harrastelijalle sopivat koneet. Jos haluat laatua, kestävyyttä ja upeaa jälkeä - valitse MSW:n tehokkaat magneettiporakoneet.

 

MIKÄ MAGNEETTIPORAKONE SOPII MINULLE?

 

Expondon valikoimasta löytyvät magneettiporat niin ammattilaiselle kuin vapaa-ajan harrastajillekin, jotka haluavat panostaa laatuun ja kestävyyteen. MSW:n magneettiporakoneet voittavat kilpailijansa kirkkaasti tehokkuudellaan. Mikäli tarvitset magneettiporakonetta raskaisiin urakoihin, valitse tehokas, jopa 1680 W:n teholla varustettu magneettipora MSW:ltä ja saat työn varmuudella maaliin! Mikäli sinulle erityisen tärkeää on turvallisuus, MSW:ltä löydät magneettiporakoneet, jotka sisältävät runsaasti erilaisia turvaominaisuuksia kuten vikavirta-magneettikytkimen, vankan kiristyshihnan, helppopääsyiset sulakkeet sekä kaksitasoisen päällekytkennän joka on hyvin turvallinen. Tutustu Expondon valikoimaan magneettiporakoneista jo tänään!

 

MSW REIKÄJYRSIMET

 

Expondon valikoimasta löydät myös laadukkaat MSW:n reikäjyrsimet, jotka ovat valmistettu erikoisteräksestä. Tämän avulla porausjälki on erinomaista ja tekee poraamisesta vaivatonta. MSW:n reikäjyrsimiä voi käyttää myös märkäporaukseen. Tällöin porauksessa kannattaa käyttää voitelu- tai jäähdytysaineita, jotta reikäjyrsimen käyttöikä pitenee. MSW reikäjyrsimet eroavat normaalista kierukkaporanterästä siten, että se jyrsii metalliin vain reiän kehän tehden lopputuloksesta paremman. Jälki on hyvin tasaista ja laadukasta MSW:n reikäjyrsimillä. Koska jälki on kerralla hyvää, ei useammalle porauskerralle ole tarvetta.


MAGNEETTIPORAKONEET EXPONDOLTA

 

Jos etsit laatua ja kestävyyttä, valitse Expondon valikoimasta löytyvät MSW:n magneettiporakoneet ja et joudu pettymään. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä magneettiporakoneistamme, kysy ihmeessä lisää! Me Expondolla painotamme tuotteidemme valinnassa tarkkaa viimeistelyä, korkealuokkaisia materiaaleja ja optimaalista käyttäjäystävällisyyttä. Meillä on jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi. Kehitämme omia tuotteitamme jatkuvasti ja jalostamme omaa asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme kestäviä, Saksassa valmistettuja tuotteita, joiden etuja ovat laatu ja hinta.