Makkarahöyrystin

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

1 - 8 / 8 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!

Hot dogit, makkaraperunat ja nakit kuuluvat grillikioskien, markkinakojujen ja ulkotapahtumien ikisuosikkeihin vuodenajasta riippumatta: Mikä olisikaan herkullisempi välipala kuin juuri lämmitetty ja höyryävä makkara esimerkiksi maukkaan sämpylän välissä, tai vaikkapa perunasalaatilla höystettynä. Expondon verkkokaupasta löytyvillä Royal Cateringin ja Bartscherin makkarahöyrystimillä varmistat myynnin sujuvuuden sekä tuotteiden tuoreuden. Ravintolalaitteiden valikoimasta löydät hot dogien valmistukseen myös kätevät nakkigrillit eri kokoluokissa. Tutustu siis laajaan valikoimaamme ja tilaa tarpeitasi vastaava makkarahöyrystin ja muut laitteet jo tänään edullisesti ja vaivattomasti expondon verkkokaupasta!

 

Laadukas makkarahöyrystin hot dogien valmistukseen

Expondon verkkokaupasta löydät valikoiman ruostumattomasta teräksestä ja karkaistusta lasista valmistettuja, hot dogien valmistukseen tarkoitettuja makkarahöyrystimiä. Kompaktien ja helposti siirreltävien laitteiden avulla voit lämmittää nakit kätevästi vesihöyryssä, pienemmässäkin tilassa. Helposti puhtaana pidettävien materiaaliensa ansiosta makkarahöyrystimet vastaavat myös elintarvikealan tiukkoihin hygieniavaatimuksiin. Osassa malleistamme on myös sämpylänpaahtopiikit omalla lämmityskytkimellään. Niinpä saat valmistettua lämpimät nakkisämpylät käden käänteessä, olipa kyseessä sitten grillikioski, pikaruokaravintola tai vaikkapa yhdistyksen markkinapäivä. Tuotteemme ovat ammattimaiseen käyttöön suunniteltuja, mutta käyttäjäystävällisten toimintojensa ja edullisten hintojemme ansiosta makkarahöyrystimet ovat mitä parhain valinta myös yksityiseen käyttöön tai vaikka koulun markkinatapahtumaan. Laadukkaiden ja kestävien materiaaliensa ansiosta makkarahöyrystimet kestävät kovassakin päivittäisessä käytössä ja ovat siten pitkäikäinen hankinta, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin. Myös asiakkaat ovat tyytyväisiä, kun hot dogit ovat välittömästi saatavilla, aina tuoreina ja lämpöisinä.

Hot dogeja on helppo muunnella jokaiseen makuun sopiviksi täytteitä vaihtelemalla. Kannattaa kokeilla esimerkiksi nakkisämpylää italialaisella täytteellä, johon kuuluu tomaatteja, mozzarellaa, sieniä ja kuullotettua sipulia. Kasvisruuan ystävät ilahtuvat varmasti tofutäytteisestä sämpylästä raikkailla vihanneksilla. Herkulliset täyteet sämpylöihin voitkin valmistaa helposti kätevillä vihannesten leikkuuseen tarkoitetuilla apuvälineillä, jotka nekin löydät verkkokauppamme laajasta valikoimasta.

Makkarahauteet ammattimaiseen ruoanvalmistukseen

Mikäli valmistat suurempia määriä nakkeja ja makkaroita kerralla, saattavat verkkokaupastamme löytyvät Bartscherin laadukkaat, ruostumattomasta teräksestä valmistetut  makkarahauteet olla juuri oikea vaihtoehto keittiöösi. Tyhjennyshanallisia makkarahauteita on helppo käyttää, ja malleja on saatavilla sekä yksi- että kaksiosaisina. Kun yhdistät laitteeseen yhden ½-kokoisen (150 mm syvän) tai kaksi ¼-kokoista GN-astiaa, voit käyttää laitetta myös pienenä vesihauteena esimerkiksi kastikkeiden tai lisukkeiden lämpimänäpitoa varten.  Makkarahöyrystimellä tai –hauteella valmistamasi makkarat voit loihtia käden käänteessä maukkaiksi makkaraperuna-annoksiksi valikoimastamme löytyvien, makkaran paloitteluun tarkoitettujen laitteiden avulla. Makkarahöyrystimen lisäksi saatat tarvita ravintolassasi myös laitteita ruokien lämpimänäpitoa varten. Esimerkiksi sähkökäyttöisten lämpöhauteidemme lämpötilaa voi säätää laajalla, 30–90 °C lämpötilavälillä, joten laitteet tarjoavat hyvin monipuoliset käyttömahdollisuudet esimerkiksi pääruokien lämpimänäpitoon seisovassa pöydässä.

Hot dogien lisäksi ulkoilmatapahtumissa kauppansa tekevät makeat hattarat ja rapeat popcornit. Myös näiden herkkujen valmistaminen käy sujuvasti expondon verkkokaupasta löytyvillä, pienempiinkin myyntipisteisiin sopivilla laitteilla, jotka vakuuttavat niin ulkonäöllään kuin käytettävyydelläänkin. Tutustu siis verkkokaupamme laajaan valikoimaan jo tänään ja tilaa laadukas makkarahöyrystin sekä muut tarvitsemasi laitteet kätevästi  expondolta kotiinkuljetuksella. Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteisiin, tilaukseen tai toimitukseen liittyen, ethän epäröi ottaa yhteyttä suomenkieliseen asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse.