Metallihylly nopeasti netistä | Edullinen ja laadukas valikoma

Järjestä tavarasi innovatiivisesti ja kätevästi hyllyihin, eikä sinun tarvitse enää jatkuvasti miettiä, missä mikäkin on. Expondolta löydät niin yrityskäyttöön kun yksityishenkilöiden tarpeisiin erilaiset metallihyllyt pitämään tavarat järjestyksessä. Mikäli tarvitset helposti liikuteltavia hyllyjä, voit valita pyörillä liikuteltavat hyllyt, joita on helppo siirtää tarvittaessa paikasta toiseen. Tutustu Expondon valikoimaan ja valitse tarpeisiisi sopiva metallihylly. Jos tarvitset apua valinnassa, me neuvomme mielellämme!

Metallihylly pyörillä

Pyörillä varustettu metallihylly on helppo siirtää paikasta toiseen. Pyörien avulla hyllyssä säilytettäviin tavaroihin on myös mahdollista päästä käsiksi hyllyn molemmin puolin. Pyörälliset hyllyt sopivat monenlaiseen käyttöön niin yrityksille kuin yksityishenkilöille, sillä ne mukautuvat käyttötarkoituksena mukaan. Mikäli siis etsit ketterästi ja vakaasti paikasta toiseen liikuteltavaa säilytystilaa, valitse Expondon pyörillä varustetut metallihyllyt.

Miksi valita metallihylly?

Expondon valikoimasta löydät ison valikoiman eri kokoisia ja näköisiä metallihyllyjä. Metallihylly on oiva valinta niin ravintolaan, työpaikalle kuin autotalliinkin, sillä sen vankka rakenne pitää hyllyn visusti paikallaan. Suurin osa Expondon Royal Catering hyllyistä on päällystetty epoksipäällysteellä, joka takaa hyllyn pitkäkestoisuuden myös kosteissa olosuhteissa. Epoksipäällysteinen hylly onkin oiva valinta sinulle, joka vaadit hyllyltä laatua ja kestävyyttä. Epoksipäällyste ei reagoi elintarvikkeiden kanssa, eikä lika imeydy siihen helposti. Metallihyllyt on helppo pitää puhtaana, joten ne sopivat erinomaisesti myös kovan kulutuksen kestoa vaativaan käyttöön, jossa myös puhdistuksen täytyy onnistua sujuvasti.

Mitä tulee ottaa huomioon metallihyllyä valittaessa?

Metallihyllyä valittaessa tulee miettiä, millaiseen tilaan hylly sijoitetaan ja minkälaiseen käyttöön se tulee. Jos hyllyn on kestettävä kosteutta, kannattaa valita epoksipäällysteinen metallihylly. Myös hyllyn koko tulee suunnitella säilytettävän tavaran ja muun säilytystilan kanssa yhteensopivaksi. Expondolta löydät metallisia säilytyshyllyjä kaikenlaisiin tarpeisiin. Valikoimamme sisältää mm. normaaleja suoria hyllyjä sekä korillisia hyllyjä, joissa on helppo säilyttää mm. hedelmiä tai muita elintarvikkeita. Jos hyllyiltä vaaditaan helppoa liikuteltavuutta, suosittelemme pyörillä varustettuja metallihyllyjä.

Metallihyllyt Expondolta

Valitse Expondon laajasta valikoimasta juuri sinun tarpeisiisi sopiva metallihylly ja pidä tavarasi järjestyksessä. Me Expondolla painotamme tuotteidemme valinnassa tarkkaa viimeistelyä, korkealuokkaisia materiaaleja ja optimaalista käyttäjäystävällisyyttä. Meillä on jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi. Kehitämme omia tuotteitamme jatkuvasti ja jalostamme omaa asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme kestäviä, Saksassa valmistettuja tuotteita, joiden etuja ovat laatu ja hinta.