Alumiinitikkaat - 4 porrasta

Tuotenumero: EX10060954 / Malli: MSW-AT4

Alumiinitikkaat - 4 porrasta

  • Tuotenumero: EX10060954
  • Malli: MSW-AT4
  • Tuoteryhmässä alkaen: 2018
 
 
 
55,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Maksa korkeintaan 24 erässä 2,52 € Klarnalla

Lue lisää

Heti toimitusvalmis Tilauksen ja maksun tullessa perille seuraavan 7 tunnin ja 22 minuutin, kuluessa, toimitus lähetetään tänään.

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Highlights

  • 4 leveää, liukumatonta porrasta tukevaan työskentelyyn
  • sertifioitu EN131 – mahdollistaa myös kaupallisen käytön
  • hyvä turvallisuus ja vankkuus aina 150 kg asti – helppo taittaa ja sisältää lukitusmekanismin
  • kevyt ja silti lujatekoinen valmistusmateriaalinsa, alumiinin ansiosta

Keyfacts

Alumiinitikkaat - 4 porrasta

MSW:n alumiinitikkaat MSW-AT4 ovat erityisen kevytrakenteiset, joten niiden ei tulisi puuttua korjaamostasi. Neljän portaansa ansiosta niitä voidaan käyttää erilaisissa korjaus- maalaus- ja huoltotöissä. Tikkaat on valmiiksi kootut, joten ne ovat heti käyttövalmiit! Ihanteelliset jokaiseen kauppaan tai toimistoon, mutta myös puutarhassa tai autotallissa nämä MSW:n – ammattilaitteiden asiantuntijan - valmistavat alumiinitikkaat tulevat tarpeen.

Neljä askelta menestykseen

 

Alumiinitikkaissa on 4 vankkaa porrasta, jotka on kiinnitetty erityisen tukevasti rakenteeseen. Turvallisen ylösnousun ja laskun tikkailla takaa portaiden liukumattomat pinnat. Portaat suunniteltiin erityisen leveiksi, joten tikkaat ovat samalla tilava työtaso ja ovat aina turvalliset ja mukavat käyttää!

 

Alumiinitikkaat ovat standardin EN131 mukaiset ja täten myös ammattimaiseen käyttöön sopivat. Turvatarkastusten myötä tikkaiden käyttöriskit on minimoitu!

 

Näillä tikkailla vankkuus ja turvallisuus on taattu! Taitettavat tikkaat voidaan lukita kätevällä lukitusmekanismilla A-muotoon. Täten tikkaat ovat käytössä tukevan muotoiset ja mahdollistavat mukavan ylösnousun ja laskun. Lisäksi portaat voidaan kuormittaa jopa 150 kiloon asti.

 

Tikkaat ovat erityisen lujatekoista alumiinia! Alumiini ei ruostu, joten se on erittäin pitkäikäinen materiaali. Lisäksi alumiini on kevyt ja helppo puhdistaa ja huoltaa.

 

Toiminnallisen suunnittelunsa ansiosta taitettavat alumiinitikkaat voidaan avata ja sulkea vain yhdellä kädellä! Miellyttävä kädensija takaa mukavan kiipeämisen ja kantamisen. Lisäksi kaikki terävät kulmat on päällystetty suojuksella. Tikkaiden liukumattomat tukijalat takaavat käyttöturvallisuuden!

Malli
MSW-AT4
Kunto
Uusi
Materiaali
Alumiini
Maksimi kuormitettavuus
150 kg
Korkeus kokoontaitettuna
153,5 cm
Työtason mitat
28 x 27 cm
Portaiden leveys
8 cm
Portaiden lukumäärä
4
Tikkaiden turvaluokitus
EN131
Maksimi työkorkeus
142,5 cm
Portaiden etäisyys
230 mm
Kehysten mitat
Edestä: 40 x 22 x 1,2 mm Takaa: 35 x 22 x 1,2 mm
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
84,5 x 44 x 143,5 cm
Paino
4,2 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
155 x 14 x 46 cm
Lähetyspaino
5,4 kg

Miten osaan valita oikeankokoiset tikkaat?

Oikeankokoisten tikkaiden valitsemiseksi on sinun huomioitava muutama kriteeri. Tärkeää on, että: • kiinnittämättömille nojatikkaille on turvallista nousta korkeintaan neljänneksi ylimmälle portaalle, ilman että tikkaat liukuvat, • kaksipuolisille porrastikkaille voi nousta kolmanneksi ylimmälle portaalle täydellisen tasapainon takaamiseksi, • jatkotikkaat sisältäville porrastikkaille (monitoimitikkaat) on turvallista nousta korkeintaan viideksi ylimmälle portaalle, • tason sisältävien porrastikkaiden pituus tulisi valita niin, että käyttäjän ei tarvitse kurotella työskennellessään portailla, • nojatikkaiden pituus tulisi valita niin, että ne ovat vähintään 1 metrin pidemmät kuin tarvittu työkorkeus, jos tikkaita ei ole mahdollista kiinnittää.

  • Alumiinitikkaat MSW-AT4

Jätä tälle tuotteelle ensimmäinen arvosteluJätä arvostelu
Arvostelut tarkistetaan ennen julkaisua.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.