Tuote: EX10062088

|

Malli: MSW-PVC-02

Jarrujen ilmauslaite - yhden hengen käyttö - yleiskäyttöinen - manuaalinen - 3 l - korroosionkestävä

75,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • yleiskäyttöinen – voidaan käyttää erilaisiin sovelluksiin ja moniin eurooppalaisiin automalleihin
  • tarkka – mittari näyttää jopa 4 baarin paineen
  • helppokäyttöinen – kiitos joustavan letkun yksinkertaisilla liitännöillä ja liitoksilla
  • runsas – säiliöön mahtuu 3 l nestettä
  • käytännöllinen – helppo ja nopea puhdistaa

TUOTEKUVAUS

Jarrujen ilmauslaite ja alipainetesteri lähes jokaiselle ajoneuvomallille

Jarrun ilmauslaitteen avulla voit nopeasti ja helposti tarkistaa jarruletkut ja lisätä tai vaihtaa jarrunestettä suoraan. 45 mm:n kierteen ansiosta MSW:n korjaamon ajoneuvotyökalu sopii lähes kaikkiin eurooppalaisiin ajoneuvotyyppeihin, eikä sitä pitäisi puuttua mistään autokorjaamosta.

Yleiskäyttöinen ja mobiilikäyttö tarkkoja tuloksia varten

Jarrun ilmaussäiliöön mahtuu täysi 3 l. Tämä huuhtelee koko järjestelmän yhdellä kertaa. Manuaalista tyhjiötesteriä ei kätetä vain ilmanpoistoon. Yleistyökalulla voit tarkistaa paine- ja tyhjiöjärjestelmät ja helpottaa vianmääritystä. Selkeästi luettava painemittari helpottaa käyttöä. Intuitiivisen pikaliitännän ansiosta laite on välittömästi käyttövalmis ja sen avulla löydät ongelmalähteet nopeasti. Painetesteri toimii erittäin tarkasti mittausalueella aina 4 bar asti.

Et tarvitse työkaluja tai ulkoista virtalähdettä: täytä ja pumppaa. Sarja on suunniteltu siten, että jo yksi henkilö voi tarkistaa ja ilmata jarrut.

 Jarrun ilmauslaite on valmistettu erityisen vakaasta ja korroosionkestävästä muovista. Kestävän materiaalin ansiosta ilmauslaite on erittäin kestävä ja kulkee mukanasi monissa työpajasovelluksissa. Sileiden seinämien ja pintojen ansiosta sarja voidaan myös puhdistaa nopeasti ja helposti.

TEKNISET TIEDOT