Jarrumäntätyökalu - setti - kromivanadiiniteräs

MSW
Valmistaja: MSW

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

39,00 €

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

39,00 €

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Onko sinulla kysymyksiä tuotteisiimme liittyen?
09-427 040 74

 
Jarrumäntätyökalu - setti - kromivanadiiniteräs MSW:n jarrumäntätyökalusetti MSW-BPCT-18 on...lisää

Jarrumäntätyökalu - setti - kromivanadiiniteräs

MSW:n jarrumäntätyökalusetti MSW-BPCT-18 on ammattikäyttöön tarkoitettu työkalusarja eri automerkkien jarrumäntien korjaukseen. Se soveltuu sekä etu- että takapyörien jarrujen huoltoon. Setin kaksi kierrekaraa, eri adapterit ja voimakas magneettiliitos takaavat vaivattoman työskentelyn monien erilaisten jarrumallien parissa. Sarja sopii ennen kaikkea ammattimaisiin autokorjaamoihin.

Kaikki tämän setin työkalujen osat on valmistettu kromivanadiiniteräksestä. Ne soveltuvat ihanteellisesti ajoneuvojen jarruihin kohdistuviin töihin, joissa sovelletaan suuria puristusvoimia. Käytetty materiaali on erittäin kestävää eikä siihen synny herkästi naarmuja tai uria. Yksittäiset työkalujen osat pysyvät näin pitkään moitteettomassa kunnossa, mikä takaa koko sarjan pitkän käyttöiän ja kestävyyden.

Jarrumännän sisäänpainaminen on helppoa ja turvallista MSW:n jarrumäntätyökalujen setillä MSW-BPCT-18

Kummassakin kierrekarojen T:n muotoisessa kahvassa on vahvat neodyymimagneetit, jotka kiinnittävät eri adapterit luotettavasti paikoilleen. Neodyymimagneetit ovat voimakkaimmat markkinoilla olevat magneetit. Niiden ansiosta voit aina työskennellä näillä jarrumäntätyökaluilla turvallisesti ja mukavasti, tarvitsematta pelätä niiden vaurioitumista.

Työkalusettiin kuuluvat kierrekarat vasemman- ja oikeanpuoleisilla kierteillä. Karoja voi käyttää mitä erilaisimmissa mäntärakenteissa. Kummassakin kierrekarassa on käytännöllinen T:n muotoinen kahva, joka välittää puristusvoiman jarrumäntään. Sisään painettu mäntä on helppo irrottaa pienellä voimalla.

Jarrumäntätyökalusarjaan kuuluu monia lisävarusteita. Setissä on lukuisia erimuotoisia ja -kokoisia adaptereita, jotka soveltuvat laajalle valikoimalle erilaisia jarrumalleja. Toimituskokonaisuus sisältää 15 adapteria monia automerkkejä varten. Täydellinen luettelo yhteensopivista automerkeistä on kohdassa ”tekniset tiedot”.

Työkalusarja toimitetaan käytännöllisessä muovisalkussa, jossa on omat syvennyksensä jokaiselle yksittäiselle osalle. Näin kaikki osat säilyvät aina järjestyksessä. Salkkua on mukava kantaa sen ergonomisesta kahvasta. Vahvat salvat huolehtivat siitä, että laukku pysyy aina varmasti kiinni.

Jarrumäntätyökalusetti on täydellinen sarja monien ajoneuvojen jarrumäntien ammattimaiseen sisäänpainamiseen ja irrotukseen. Toisin kuin yleistyökalut, tämä setti on nimenomaan suunniteltu tähän käyttötarkoitukseen, minkä ansoista työ sujuu turvallisesti ja tehokkaasti. MSW:n jarrumäntätyökalujen setti MSW-BPCT-18 takaa jarrujen onnistuneen korjaamisen.

Etusi yhdellä silmäyksellä

 • Sopii jarrumäntien sisään painamiseen
 • Laadukas 40CR-kromivanadiiniteräs takaa pitkän käyttöiän
 • Kierrekarat vasemman- ja oikeanpuoleisilla kierteillä
 • Monia adaptereita liki kaikkiin henkilöautoihin
 • Setti säilyy hyvässä järjestyksessä käytännöllisessä kahvallisessa salkussa
Malli MSW-BPCT-18
Tuotenumero 6604
Kunto Uusi
Materiaali 40CR-kromivanadiiniteräs
Kierrekarojen lukumäärä 2
Magneettityyppi             Neodyymimagneetti
Puristinlevyjen lukumäärä 1
Adapterien lukumäärä 15
Yhteensopivat ajoneuvomallit 2-1/8", GM, Cadillac, Seville, El Dorado
1-7/8", GM
1-21/32", Maxima, Cefiro
2-1/2", GM, Seville, El Dorado
1-1/4", Ford (AUS & NZ), Mazda, Laser, Honda, Telstar, Saab, Fiat, Alfa Romeo, GM, Grand Prix, CRS, Prelude, Lumina, Saturn
1-21/32", Audi, Coupe, Subaru, Range Rover, Granada, Ford Sierra, Scorpio, Nissan, Bluebird, Silvia, Primera, Peugeot, Toyota, Celica, Corolla, GT, MRT, VW, Golf, Gti, Passat, CL, GL, GT, Corrado, Scirroca, GTX, Jetta, Synchro
1-21/32", Nissan Primera, VW-Golf IV
2-5/32", Audi, Fiat, Alfa Romeo, Ford, Fiesta, Honda, Concesto, Jaguar, XJ6, XJ40, BMW, 318is, 320i, 325TD, 518i, 525i, 740i, 850ci, M5, Mitsubishi, Colt, Nissan, Miara, Stanza, Sunny, Range Rover, Austin, Metro 200- ja 400-sarjat, Maestra, Montego, Toyota Camry, Volvo, VW, Golf & Passat
2-1/64", Citroen, Xantia
1-1/4", Opel
1-1/4", Ford
1-1/4", Saab, Honda
2-1/8", Citroen C5
1-3/16", Renault R21, Laguna
3/8" -adapteri
Mitat (pituusxleveysxkorkeus) 25,50 x 32,50 x 5,50 cm
Paino 2,40 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus) 34,00 x 27,50 x 8,00 cm
Lähetyspaino 2,70 kg
 • Kierrekarat oikeanpuoleisella kierteellä
 • Kierrekara vasemmanpuoleisella kierteellä
 • Puristinlevy
 • 15 adapterilevyä
 • Työkalusalkku
 • Yhteystiedot
  Phone

  09-427 040 74
  Ma – Pe 10:00 – 16:00
  Expondo Blog

  Mail

  info@expondo.fi
  Vastaamme viestiinne mahdollisimman pian.
 • Maksu
  Maksa nopeasti ja turvallisesti
  PayPal PayPal Direct Mastercard Visa Vorkasse Klarna Visa Electron
Aiemmin katsomasi tuotteet