Uusi

Tuote: EX10062328

|

Malli: MSW-POWER 700

Kannettava voimalaitos - 512 Wh - jopa 1,4 kW - 100 - 240 V

839,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • jatkuva - suuri kapasiteetti 512 Wh
  • tehokas – jatkuvalla teholla 700 W ja maksimiteholla 1400 W
  • Monipuolinen - lukuisilla liitännöillä: 4 x USB (A) / USB (C) / tupakansytytin ja kaksi 230 V liitäntää
  • Yksinkertainen – tulojännitteellä alueella 100 - 240 V verkkovirralla tai aurinkopaneelin kautta ( h)
  • PITKÄ KESTÄVÄ - Huoltovapaa, turvallinen ja ympäristöystävällinen litiumrautafosfaattiakku

TUOTEKUVAUS

Vapaus kohtaa turvallisuuden MSW:n voimalaitoksella

MSW:n kannettava voimalaitos on välttämätön kaikille, jotka haluavat valmistautua odottamattomiin. Jatkuvalla 700 W teholla ja 1400 W:n maksimiteholla se on tarpeeksi tehokas lataamaan puhelimesi, kannettavan tietokoneen ja jopa droonisi. Ja 100 - 240 V:n tulojännitteellä voimalaitos toimii kaikkialla maailmassa ja pitää laitteesi käynnissä myös sähkökatkojen ja muiden hätätilanteiden aikana: Täydellinen kumppani telttaretkelle, maantieretkille tai hätätilanteen sijaan generaattori kotona, toimistossa tai kaupassa. Puhtaiden siniaaltojen synnyttämisen ansiosta voimalaitos soveltuu jopa herkille elektronisille laitteille lääketieteellisissä tiloissa tai laboratorioissa.

Tehokas voimalaitos, jonka huipputeho on 1400} W ja kapasiteetti 512 Wh

Kannettava voimalaitos, jonka kapasiteetti on 512 Wh ja 20 Ah, on todellinen liikkuva voimalaitos, joka toisin kuin bensiinigeneraattori tuottaa sähköä ilman melua tai päästöjä. Neljän USB-portin, yhden USB-portin (tyyppi C) ja kahden 230 V pistorasian ansiosta voit käyttää voimalaitosta useille laitteille samanaikaisesti ilman ongelmia. Laitteen lataamiseen voit käyttää joko aurinkopaneeliasi (12 - 30 V / 200 W; ei sisälly toimitukseen), liitäntää tupakansytyttimelle tai klassista pistorasiaa. Jos lataat Power Stationin 230 V:n liitännän kautta, akku on 100 % täynnä yön aikana noin tunnin kuluttua; kahdella muulla versiolla kestää kauemmin. 

Samaan aikaan voimalaitoksen käsittely retkeilyyn ja muihin tarkoituksiin on mutkatonta ja täysin turvallista. LED-näyttö näyttää tietoja nykyisestä lataustilasta. Käytetty litiumrautafosfaattiakku on huoltovapaa, turvallinen ja ympäristöystävällinen. Varavirta-aseman käytöstä tekee entistä turvallisempaa älykäs yli- ja alikuormituksen hallinta, joka suojaa laitetta oikosululta, yli- ja alivirralta, yli- ja alijännitteeltä sekä ylikuormitukselta ja ylikuumenemiselta. Alumiinikotelo tekee vaikutuksen kestävyyllään ja suojaa luotettavasti voimalaitoksen sisäistä toimintaa.


TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET