Tuote: EX10062082

|

Malli: MSW-OPG-12.3

Öljynpainemittari - 12 osaa - 0 - 35 bar

59,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • universaali – yksitoista sovitinta lähes kaikkiin yleisiin ajoneuvoihin
  • yksinkertainen – selkeä suuri painemittari 
  • tarkka – tarkat tulokset lyhyessä ajassa 0 - 35 barin mittausalueella
  • kestävä – laadukkaat materiaalit ja tarkka työstö takaavat mittauslaitteen pitkän käyttöiän
  • käytännöllinen – kotelo mobiilikäyttöön ja helppo varastointi mittauksen jälkeen

TUOTEKUVAUS

Universaali öljynpainemittari laajoilla lisävarusteilla

MSW:n öljynpainemittarilla voit diagnosoida virheet ennen vakavaa moottorivauriota. Laitteen avulla voit määrittää öljynpaineen 0 - 35 barista käytön aikana: Jos näet arvon, joka poikkeaa tavanomaisesta näytöstä, se osoittaa viat, kuten kuluneet öljypumput, vialliset öljynpainekytkimet tai paineen varoitusilmaisimet. Laajan lisävarustevalikoiman ansiosta voit käyttää autotyökalua yleismaailmallisesti kaikille yleisimmille automerkeille ja -tyypeille ja ne ovat ihanteellisia autokorjaamoja varten. Jos olet intohimoinen harrastajamekaanikko, sinun ei tulisi olla ilman tätä mittalaitetta.

Suuressa painemittarissa on selkeä asteikko, josta voit helposti lukea mitatut arvot. Voit käyttää öljynpainemittarin mittaustuloksia selvittääksesi, missä vika on. 1,80 m pitkän joustavan letkun ansiosta öljynpainemittari voidaan liittää ja lukemat tarkistaa helposti ja kätevästi. Kun et tarvitse mittaria, ripusta se seinälle laitteeseen integroidulla koukulla.

Toimitus sisältää yksitoista erilaista kuparista ja alumiinista valmistettua adapteria, jotka kattavat kaikki yleisimmät automallit. Säilytä luotettava mittalaite käytännöllisessä ja kestävässä kotelossa mobiilikäyttöä ja turvallista säilytystä varten diagnostisen mittauksen jälkeen.

TEKNISET TIEDOT