Tuote: EX10062089

|

Malli: MSW-AGP-02

Öljyntäyttö - 7,5 L - 13 adapteria

149,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • universaali – 13 sovitinta lähes kaikkiin yleisiin ajoneuvoihin
  • tilava – 7,5 litran tilavuus tarjoaa suuren kapasiteetin
  • yksinkertainen – pistoliitännät, kaksi venttiiliä ja erikoispitkä letku
  • kestävä – laadukkaat materiaalit ja tarkka työstö takaavat mittauslaitteen pitkän käyttöiän
  • käytännöllinen – säilytyslaukku mobiilikäyttöön ja helppo varastointi mittauksen jälkeen

TUOTEKUVAUS

Universaali öljyntäyttölaite 13 adapterilla

MSW:n yleisöljyn täyttölaite on ihanteellinen vaihteiston nopeaan ja siistiin täyttämiseen tai tyhjentämiseen. 13 sovittimen ansiosta voit käyttää autotyökalua lähes minkä tahansa vaihteiston kanssa eri ajoneuvoissa. Laajan käyttöalueensa ansiosta tämä sarja on erityisen hyödyllinen kaupallisissa työpajoissa. Mutta myös harrastelijamekaanikot voivat helposti huoltaa ajoneuvonsa voimansiirtoa öljyntäyttölaitteen avulla.

MSW:n laadukkaat öljynvaihtotyökalut

Käytät vaihteistoöljyn täyttölaitetta manuaalisesti vivun avulla. Öljyntäyttölaitteen tilavuus on 7,5 l. Näin voit kuljettaa täyteainetta mukavasti myös sen ollessa täynnä ja samalla välttää toistuvaa täyttöä. Suuri virtaus pumpun iskua kohden takaa, että vaihteisto täyttyy nopeasti öljyllä. Voit myös ohjata vaihteistoöljyn virtausta erikseen kahden venttiilin kautta. Paluutoiminnon ansiosta tämä malli sopii myös vaihteistoihin, joissa on ylivuoto. 1,50 m pitkä, joustava letku varmistaa laitteen helpon ja mukavan käsittelyn.

Toimitus sisältää 13 erilaista sovitinta, jotka kattavat kaikki yleisimmät automallit ja -merkit kuten Ford, BMW, VW, Audi, Skoda, Porsche, Mini Cooper, Mercedes, Honda, Nissan, Hyundai, Kia, Toyota, Lexus, Volvo jne. Kaikki liitännät ovat hyvin järjestetty käytännöllisessä laukussa. Vaihteistoöljyn täyttölaite sopii erinomaisesti myös liikkuvaan käyttöön.

TEKNISET TIEDOT