(1) Arvostelu

Tuote: EX10061690

|

Malli: MSW-MOE-G-2.5

Perämoottori - 2,5 hv

349,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • vahva - 2,5 hv:n moottoriteho veneen ohjaukseen
  • helppo - yksinkertainen ja nopea kiinnitys veneeseen
  • kätevä - 360° kääntyvä, lukittava kahva
  • pitkälle venematkalle - 1,3 l tankin ansiosta
  • tehokas - nopeaan ajoon 6500 kierroksella minuutissa

TUOTEKUVAUS

MSW:n perämoottori veneeseesi!

Jos omistat veneen ja tarvitset uuden vetolaitteen tai moottorin, on MSW:n perämoottori MSW-MOE-G-2.5 täydellinen tuote sinulle! Absoluuttinen teho, korkealaatuinen ja kestävä materiaali ja pitkä ajomatka. Perämoottori yhdistää kaikki virheettömän moottorin edut ja näyttää kaiken lisäksi upealta!

Absoluuttinen voima perämoottorin ansiosta!

Nelitahtisen, 1-sylinterisen perämoottorin teho on 2,5 hv (2,2 kW). Pyörimisnopeus 6500 rpm ja 53.2 ccm siirtymä takaavat korkean suorituskyvyn ja suuret nopeudet. Ilmajäähdytyksen ansiosta perämoottoria voidaan käyttää pitkään ilman ylikuumenemista.

1,3 litran tankki varmistaa pitkän ajonautinnon. Moottoria voidaan käyttää rennosti yhdellä kädellä. Sitä on helppo ohjata lukolla varustetulla 360° kääntyvällä kahvalla. Kahvan pituus on 460 mm ja moottori käynnistetään manuaalisesti.

Muovi ja alumiiniseos tekevät perämoottorista erityisen korkealaatuisen ja kestävän. Samalla sillä on moderni ilme ja se parantaa veneen ulkonäköä. Venemoottori on varustettu suojauslukolla varkauksien varalta. Se on myös erityisen helppo kiinnittää veneeseen.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut ja kommentit


5.0

perustuen 1 arvosteluun

08.02.2023

Ben benieuwd hoe ver de acceleradius is van deze motor met een tankinhoud 1,3 en hoeveel decibel geluid dit leuke motortjes produceert. Wellicht is deze of de sterkere uitvoering geschikt voor onze lichte rondvaartbootjes. We horen graag. www.thebluewaters.nl