Tuote: EX10062059

|

Malli: MSW-SPP43-075-50

Porakaivopumppu - 4000 l/h - 1000 W - ruostumaton teräs

349,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • luotettava – turvallinen ja luotettava käyttö kytkentärasialla
  • tehokas ­– 1000 W moottori mahdollistaa optimaalisen pumppaustehon
  • nopea – maksimi virtausmäärä 4000 l/h
  • voimakas – nostokorkeus 91 m
  • kestävä – korroosionkestävä ja likaa hylkivä kotelo ruostumattomasta teräksestä

TUOTEKUVAUS

Viileää vettä syvästäkin kaivosta – porakaivopumppu ruostumattomasta teräksestä

On kuuma kesäpäivä. Istut puutarhassa ja kuuntelet sirkkojen siritystä. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Raitis vesi olisi nyt oivallinen virkistys, eikö vain? MSW:n porakaivopumpulla hankit kylmää vettä käden käänteessä. Pumppaat sillä vettä kapeista ja syvistä kuiluista, kaivoista tai vesisäiliöistä helposti ja luotettavasti. Tehokas porakaivopumppu nostaa vettä jopa 91 metrin syvyydestä.

Kaivopumppu 1000 W:n teholla sammuttaa janosi

Tehokkaan moottorin ansiosta kaivopumppu toimii kierrosnopeudella 0 - 2 850 r/min ja maksimivirtausnopeudella 4000 l/h. Moottori on hermeettisesti suljettu ja suojattu siten paineelta ja vedeltä.

Kaivopumppu soveltuu puhtaalle vedelle aina 35 °C lämpötilaan asti – erinomainen ratkaisu juomaveden hankintaan. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo on korroosiota kestävä ja likaa hylkivä. Lisäksi materiaali kestää kovaakin kulutusta. 50 m pitkän virtajohdon ansiosta kaivopumppu nostaa vettä kauempanakin sijaitsevista kohteista.

Voit käyttää vesipumppua helposti ja kätevästi kytkentärasian avulla. Rasiassa on myös ylivirtasuojakytkin. Tämä suojaa vesipumppua luotettavasti vaurioilta.

TEKNISET TIEDOT