Uusi

Tuote: EX10062363

|

Malli: MSW-SLT-2000

Saksinostopöytä - 380 V - kg

2 879,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • Ergonominen – toimii 0.230-1.0 m:n nostokorkeuden ja 85 x 130 cm:n työpinnan ansiosta
  • tehokas - teholla 2200 W tuottaa nostonopeuden
  • käytännöllinen – ulkoinen ohjauselementti kytketty 3 m pitkällä kaapelilla
  • kestävä - vankka teräsrakenne, vakaat saksit ja jauhemaalattu työtaso
  • vakaa – voidaan asentaa lattialle tai upottaa siihen

TUOTEKUVAUS

Helpottaa raskaat asiat: MSW:n saksinostopöytä!

Voit sijoittaa raskaita kuormia maksimipainoon kg asti halutulle korkeudelle MSW:n saksinostopöydälle. Vahva 2200 watin moottori mahdollistaa nopean nostonopeuden . 85 x 130 cm:n työtasolla sähköinen saksinostopöytä tarjoaa tarpeeksi tilaa isommillekin esineille ja kaikelle toiminnalle, joten se on täydellinen lisä tuotantolinjaasi tai työpajalaitteistoosi. 

Kiinteä saksinostopöytä kg

Jävällä teräsrakenteella on tukeva jalusta. Lisää vakautta asentamalla sähköinen saksinostopöytä lattialle tai jopa upottamalla se siihen. Käyttämällä ulkoista ohjauselementtiä, joka on kytketty 3 m pitkään kaapeliin, voit nostaa tai laskea sähköistä nostopöytää portaattomasti 0.230-1.0 metristä. Vakaat saksituet varmistavat luotettavan ja vähäisen kulumisen. Raskaan laadun lisäksi nostopöydässä on korkealaatuinen pinnoitettu työtaso, joka kestää erityisen hyvin ulkoisia vaikutuksia.

Saksinostimessa et työskentele ergonomisesti oikealla korkeudella, mutta myös turvallisesti. Selvästi näkyvä ja helposti tavoitettavissa oleva hätäpysäytyspainike takaa laitteen välittömän sammumisen välittömän vaaran sattuessa. Avainkytkin tarjoaa lisäsuojaa luvatonta käyttöä vastaan.

Huomaa: Tämä malli vaatii 380 V-liitännän. 

TEKNISET TIEDOT