Työpukki - säädettävä korkeus

MSW
Valmistaja: MSW

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

52,00 €

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

52,00 €

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Onko sinulla kysymyksiä tuotteisiimme liittyen?
09-427 040 74

 
Työpukki - säädettävä korkeus Korkeudeltaan säädettävät työpukit MSW-SH 120 on suunniteltu...lisää

Työpukki - säädettävä korkeus

Korkeudeltaan säädettävät työpukit MSW-SH 120 on suunniteltu ammattikäyttöön mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin. Työpukkien jalkojen korkeutta voi säätää. Kumitassujensa ansiosta työpukit pysyvät vankasti paikoillaan melkein kaikenlaisilla alustoilla. Työpukkien ensiluokkainen viimeistely ja materiaalivalinnat tekevät niistä niin tukevat, että voit ongelmitta työstää niiden päällä jopa 120 kg painavia materiaaleja. Loppuun saakka harkitun suunnittelun kruunaa kokoon taitettava ja helposti kuljetettava rakenne.

Kaksi teleskooppista työpukkia: täydellinen valinta kaikkiin verstaisiin

Päivittäiseen käyttöön rakennustyömailla, puutöihin, maalaukseen tai tapetointiin: näiden työpukkien neljä korkeudeltaan säädettävää teleskooppijalkaa tekevät niistä korvaamattomia työskentelyalustoja. Korkeuden voi säätää välillä 67 ja 91,5 cm, mikä takaa optimaalisen ergonomian ja työturvallisuuden. Yksi työntekijäsi tarvitsee korkeamman työtason tapetointia varten tai pukki on sijoitettava rappusille? Silloin tämä teleskooppinen työpukki on juuri oikea tuote ammattityövälineidesi täydennykseksi liikuteltavalla työpöydällä.

Klassinen puupukki on kömpelön rakenteensa vuoksi hyvin epäkäytännöllinen liikkuvassa käytössä. MSW:n työpukin sen sijaan voi taittaa kokoon. Tähän et tarvitse mitään monimutkaisia käyttöohjeita tai apua. Pukin mitat ovat 10,3 x 15 x 16 cm, joten se on erinomaisen kätevä varastoida ja kuljettaa. Käytännöllinen kantokahva ja kevyt 10,5 kg:n paino tekevät näiden työpukkien siirtelyn hyvin helpoksi.

Käsiteollisessa työssä käsiteltäväksi kertyy nopeasti huomattavan suuria painoja. Tämä ei ole mikään ongelma tämän setin työpukeille, ne kummatkin kestävät ongelmitta jopa 120 kg:n painon. Kookkaidenkin levyjen, puulevyjen tai palkkien työstäminen paikan päällä on turvallista ja vaivatonta, sillä setin pukit kantavat yhteensä 240 kg:n kuorman.

Kuljetettava ja kokoon taitettava rakenne ja suuri kuormitettavuus ovat työpukkien huippuluokan materiaalin ansiota. Valmistaja valitsi jo tuotekehittelyvaiheessa 1,2 mm paksun teräksen nimenomaan sen kestävyyttä silmällä pitäen. Työpukit ovat tukevia, vaikka niiden korkeutta voi säätää, sillä niiden jalkojen väliin on sijoitettu lisätueksi vankka poikkilista.

Varsinkin, jos painoa on niinkin paljon kuin 240 kg, on ratkaisevan tärkeää, että työpukit pysyvät tukevasti ja liukumatta paikoillaan. Jalkojen kumitassut varmistavat luotettavan pidon. Työpukit seisovat turvallisesti niiden päällä. Lisäksi kumi estää alustan naarmuuntumisen.

Työpukin 99,5 x 12,5 cm:n työtasolla on ruhtinaallisesti tilaa työkaluille. Suurin osa pukin työtasosta on päällystetty kumilla, mikä estää sen päälle laskettujen levyjen tai muiden materiaalien luiskahtamisen pois. Tämä tekee työpukin MSW-SH 120 kauttaaltaan tukevaksi.

Etusi yhdellä silmäyksellä

 • Jokaisen jalan korkeuden voi säätää erikseen välillä 67 ja 91,5 cm
 • Kokoon taittuvana helppo kuljettaa
 • Yhden pukin kuormitettavuus jopa 120 kg - sopii raskaillekin materiaaleille
 • Kestävä rakenne 1,2 mm paksua terästä
 • Liukumattomat jalat antavat pitoa ja suojaavat alustaa naarmuilta
 • Kahden työpukin setti, kummankin pukin työtaso on 99,5 x 12,5 cm

Voinko koota työpukin itse?

Kyllä, kokoaminen on hyvin yksinkertaista, sillä elementit sopivat hyvin yhteen ja käyttöohje on selkeä.

Ovatko nämä työpukit kestäviä ja voinko laskea niiden varaan myös painavia puupalkkeja?

Setin työpukit kestävät jopa 120 kg:n painon. Näin ollen voit sijoittaa niiden päälle levyjä, palkkeja tai vastaavia kokonaispainoon 240 kg asti.

Työpukit ovat aika kookkaita, kuinka voin kuljettaa niitä?

Auki taitettu työpukki vie verrattain paljon tilaa. Kokoon taitettuna ne ovat kuitenkin vain suunnilleen asiakirjasalkun kokoisia.

Malli MSW-SH 120
Tuotenumero 10060812
Kunto Uusi
Materiaali Teräs
Teräksen paksuus 1,2 mm
Korkeus 67 - 91,5 cm
Pukkikohtainen maksimikuormitus 120 kg
Työtason mitat 99,5 x 12, 5 cm
Mitat (pituusxleveysxkorkeus) 112,00 x 48,00 x 90,00 cm
Paino 9,70 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus) 103,00 x 16,00 x 16,00 cm
Lähetyspaino 10,50 kg
 • Yhteystiedot
  Phone

  09-427 040 74
  Ma – Pe 10:00 – 16:00
  Expondo Blog

  Mail

  info@expondo.fi
  Vastaamme viestiinne mahdollisimman pian.
 • Maksu
  Maksa nopeasti ja turvallisesti
  PayPal PayPal Direct Mastercard Visa Vorkasse Klarna Visa Electron
Aiemmin katsomasi tuotteet