Trustpilot
Tarjouksessa
(2) arvostelua

Viemärinavaaja – 7,5 m

119,00 € 129,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10060352

|

Malli: MSW-DRAIN CLEAN 7.6

Parhaan hinnan takuu
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. maanantai 29. huhtikuuta
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


4.5

Perustuen 2 arvosteluun

Lajittele :

16 päivää sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Laadukas laite erinomaisilla ominaisuuksilla

Sain verrata tätä laitetta halvempaan: laadukas työstö, haptinen ja visuaalisesti vankka, siis suhteellisen painava, mutta istuu täydellisesti käteen ergonomisesti muotoillun kahvan ansiosta. Mutta aivan erityinen asia on laitteen pää: siinä on kolme juomalasia, joista yhdessä on ruuvi sen lukitsemiseksi. Tämä saa spiraalin kiertymään edestakaisin kierteisesti. Juuri tämä ominaisuus tekee tästä laitteesta erityisen: kammen liike pysyy aina hallinnassa ja toimii hitaasti mutta kestävästi. Tietysti sifonin purkamisen jälkeen voit työntää spiraalia käsin, kunnes vastusta on, ja sitten työskennellä kammen kanssa. Toisella laitteella voit myös kiristää spiraalin yksinkertaisella ruuvilla, mutta liike ei ollut niin hallittavissa ja siksi hallinnassa. Kahva liukasi edestakaisin eikä tarjonnut hyvää pitoa. Siksi mielestäni suhteellisen korkea hinta on perusteltu. Se on laite käsityöläiselle ja kunnianhimoiselle tee-se-itse-tekijälle. (jos ostat halvalla, ostat kahdesti...) Huomaa: Kierre ei ole messinginvärinen, luultavasti kuumasinkitty kuten kaikki muutkin.

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla ManoMano France

Hieman kalliimpi kuin muut, mutta näyttää vanhemmalta ja laadukkaammalta, pää sopii hyvin vaikka puutarhaletkuun, takana oleva jousi näyttää tukevalta. Ei käytetty poran kanssa (pitkällä pituudella tämä näyttää vaikealta hallita joustavuudella ja paluumomentilla)

Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme