Multipannu

Ammattikeittiön työvälineiden tulee olla laadukkaita ja kestäviä jokapäiväisessä vaativassa käytössä. Materiaalit ja suunnittelun yksityiskohdat vaikuttavat paitsi ruuanlaiton sujuvuuteen, myös annosten makuun ja mehevyyteen. Multipannut ovat erinomainen hankinta jokaiseen suurkeittiöön, sillä ne mahdollistavat ruuan vaivattoman kypsentämisen ja lämpimänä pitämisen. Tarttumattoman pohjan ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia pohjaan palamisesta – voit antaa padan, paistoksen tai liharuokien kypsyä hiljalleen, kun valmistelet muita tarjottavia. Multipannu helpottaakin työskentelyn suunnittelua, sillä voit jättää padan hautumaan pitkäksikin aikaa ja luottaa, että annos ei pääse kypsentymään liikaa. Tiivis kansi takaa ruuan kypsymisen ja lämpimänä pidon juuri niin kuin haluat.

Multipannu on monipuolinen kumppani suurkeittiössä

Expondon valikoimasta löydät monikäyttöiset multipannut, jotka ovat oiva lisä ammattikeittiöön ja esimerkiksi catering-palveluita tarjoavalle yritykselle. Bartschermerkkiset pannut ovat äärimmäisen laadukkaita, sillä tunnettu ja arvostettu saksalainen valmistaja huolehtii materiaalien ja suunnittelun ensiluokkaisuudesta. Voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan multipannun verkkokauppamme valikoimasta. Pannut soveltuvat isojenkin ruokamäärien valmistamiseen, joten pataruuat, puurot, kastikkeet ja muut herkut syntyvät näppärästi samalla kerralla isommallekin henkilömäärälle. Portaaton lämpötilan säätö mahdollistaa ruokien kypsentämisen juuri halutussa lämpötilassa. Kypsentämisen jälkeen voit pienentää lämpötilaa ja pitää ruuan lämpimänä niin kauan kuin haluat. Tiivis kansi pitää nesteet ja aromit pannun sisällä. Multipannu mahdollistaa myös ruokien uudelleen lämmittämisen – kannen alla lämpö leviää tasaisesti ja voit luottaa, että myös annoksen sisus on lämmin, eikä pelkästään ulkopinta. Grillaamiseen suosittelemme saman valmistajan laadukkaita laavakivigrillejä.

Kaikki valikoimamme tuotteet on suunniteltu nimenomaan ammattikäyttöön. Keittiövälineiden pitkäikäisyyden varmistat, kun et käytä tehokkaita pesuaineita tai kovaa hankausta. Multipannun tarttumattoman pinnan ansiosta myös puhdistaminen onnistuu nopeasti ja helposti, kun sinun ei tarvitse hangata pohjaan palaneita ruokia. Yhtä laadukkaita, saman valmistajan tuotteitamme ovat muun muassa ruostumattomasta teräksestä valmistetut kattilat, jotka ovat ovat oiva valinta keittämiseen ilman pohjaan palaneita nesteitä.

Ravintolan keittiössä lieden paistotasot ovat suurimman osan ajasta käytössä, joten multipannu on erinomainen lisä kiireisiin vuoroihin. Tarvitset vain sähköpistokkeen – kytke laite seinään ja se on käyttövalmis. Näin et tarvitse liettä, mikäli kaikki pisteet ovat varattuina tai jos ruuanlaitto tapahtuu esimerkiksi ulkoilmassa erilaisten tapahtumien yhteydessä.

Laatuun ja kestävyyteen kannattaa panostaa

Suurkeittiön työvälineiden valinnassa laatu ja kestävyys on etusijalla, jotta ruuanlaiton onnistumisella on parhaat edellytykset. Valikoimamme multipannut on suunniteltu ruoan monipuoliseen kypsentämiseen, lämpimänä pitämiseen sekä uudelleenlämmittämiseen. Pannu on myös helppo pakata mukaan esimerkiksi pitopalvelun vakiovarusteeksi. Hotellin aamupalalla tai pikaruokaravintolassa se on myös oiva lisä, mikäli haluat pitää ruoat lämpimänä tarjoilun aikana. Multipannujen lisäksi hot dog -laitteet soveltuvat vaikkapa nakkien ja makkaroiden nopeaan kypsentämiseen ja lämpimänä pitämiseen.

Multipannu on erinomainen valinta muun muassa näistä syistä:

  • Tarttumaton pohja tekee ruuanlaitosta helppoa, kun sinun ei tarvitse huolehtia pohjaan palamisesta ja pannujen vaivalloisesta puhdistamisesta
  • Helppo käyttää luotettavan ja yksinkertaisen toimintaperiaatteen ansiosta
  • Kätevä kuljettaa mukana esimerkiksi tapahtumiin, joissa tarvitaan catering-palvelua ulkotiloissa ja rajoitetuissa olosuhteissa
  • Kovanluokan saksalaiselta valmistajalta – voit luottaa kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen jokapäiväisessä käytössä
  • Tiiviit kannet nopeuttavat kypsymistä ja auttavat pitämään ruuat lämpiminä pitkään

Valikoimastamme löydät multipannujen lisäksi monipuolisesti ammattilaisille suunniteltuja paistotasoja ja grillejä, joiden laatuun ja kestävyyteen voit aina luottaa. Hotellit, pitopalvelut, ravintolat ja muut ammattitason suurkeittiöt löytävätkin helposti expondon valikoimasta lähes kaikki tarvitsemansa välineet. Tarjoamme luotettavien ja tunnettujen valmistajien tuotteita, jotta voimme taata niiden kestävyyden vaativassa käytössä. Tarjoamme tuotteille kolmen vuoden takuun sekä parhaan hinnan takuun. Näin voit luottaa, että hintamme ovat edullisia, mutta laatu kestävää. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli voimme olla avuksi tuotteiden valinnassa ja vertailussa.