Öljyn imuvaihtaja

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

Moottoriöljyn imeminen onnistuu Expondon imuvaihtajan avulla tehokkaasti ja turvallisesti. Öljyn imuvaihtajassa on 75 litran säiliö, johon onnistuu niin öljyn talteenotto, poistaminen kuin sen kuljetuskin esimerkiksi autokorjaamolla. Tämän helpompaa ei öljyn poisto laitteista juurikaan voi olla. Olet sitten autokorjaamoyrittäjä tai autoharrastaja, tällä laitteella teet öljyn käsittelystä helppoa ja nopeaa. Imuvaihtajan avulla tyhjennnät öljyt autosta tai muusta kulkupelistä jopa 9 baarin toimintapaineella. Tutustu Expondon valikoimaan ja valitse tarpeisiisi sopiva öljyn imuvaihtaja. Jos tarvitset apua valinnassa, me neuvomme mielellämme!

Missä lämpötilassa öljyn imuvaihtajaa voi käyttää?


Expondon MSW öljyn imuvaihtaja on suunniteltu lämpötilaltaan 40-60 °C öljyn käsittelyyn. Myös itse laite kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita ja myös kosteita tiloja. Expondon imuvaihtajat sopivat erinomaisesti yrityskäyttöön, sillä ne on suunniteltu kestämään erilaisia sääolosuhteita, lämpötiloja sekä kovaa kulutusta. Kylmän ja kuuman öljyn lisäksi öljyn imuvaihtajalla voi imeä ei-syövyttäviä nesteitä, esimerkiksi ohjaustehostimen nesteitä. Imuvaihtaja onkin kätevä apuväline työpajoihin, joissa käsitellään öljyjä ja muita ei-syövyttäviä nesteitä.

Voiko öljyn imuvaihtajaa käyttää ilman paineilmaa?

 

Kyllä voi. Laitteen avulla voi poistaa öljyn myös yksinkertaisesti maan painovoimaa hyödyntämällä.

 

Öljyn imuvaihtaja yrityskäytössä

 

Öljyn imuvaihtaja on suunniteltu kestämään erilaisia lämpötiloja sekä kosteutta, joten se soveltuu erinomaisesti yrityskäyttöön, jossa käyttö on kovaa ja laitetta käytetään ympäri vuoden erilaisten sääolosuhteiden vallitessa. Laitteen 9 baarin toimintapaine pitää huolen siitä, että öljyt saa tyhjennettyä nopeasti ja tehokkaasti. Imuvaihtaja kuluttaa hyvin vähän energiaa, joten sen käyttö on edullista ja myös ympäristöystävällistä. Laitteen 75 litran suuruinen säiliö varmistaa suuren kapasiteetin yrityskäytössä. Täydennä autokorjaamosi tai autotallisi kalusto öljyn imuvaihtajalla ja tee öljynvaihdosta nopeaa ja helppoa!

 

Öljyn imuvaihtaja Expondolta

 

Öljynvaihto sujuu turvallisesti ja nopeasti Expondon öljynimuvaihtajan avulla, joka sopii niin yritysten kuin yksityishenkilöidenkin käyttöön. Me Expondolla painotamme tuotteidemme valinnassa tarkkaa viimeistelyä, korkealuokkaisia materiaaleja ja optimaalista käyttäjäystävällisyyttä. Meillä on jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi. Kehitämme omia tuotteitamme jatkuvasti ja jalostamme omaa asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme kestäviä, Saksassa valmistettuja tuotteita, joiden etuja ovat laatu ja hinta.