Öljynvaihtopumppu

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

Älä tuskaile öljynvaihdon kanssa, vaan hanki Expondolta öljynvaihtopumppu, jonka avulla öljynvaihto käy helposti ja nopeasti. Pumpun avulla niin yrittäjät kuin harrastelijatkin tekevät öljynvaihdostaan huoletonta. Expondon öljynvaihtopumpun mukana tulee 13 adapteria, joten se sopii suurimpaan osaan automerkeistä ja onkin siksi erityisen oiva valinta yrityskäyttöön. Laadukkaan öljynvaihtopumpun avulla säästät aikaa tekemällä öljynvaihdosta entistä sujuvampaa ja nopeampaa. Tutustu Expondon valikoimaan ja valitse tarpeisiisi sopiva öljynvaihtopumppu. Jos tarvitset apua valinnassa, me neuvomme mielellämme!

 

Sopiiko MSW öljynvaihtopumppu kaikille automerkeille?

 

Öljynvaihtopumppu sopii lähes kaikkiin autoihin. Pumpun mukana tulevat 13 eri adapteria varmistavat, että sitä voi käyttää kaikkien tunnetuimpien automerkkien öljynvaihtoon, kuten: Ford, BMW, Volkswagen, Audi, Skoda, Porsche, Mini Cooper, Mercedes, Honda, Nissan, Hyundai, Kia, Toyota, Lexus ja Volvo. Monipuolisuutensa ansiosta tämä öljynvaihtopumppu sopii loistavasti käytettäväksi yritystoiminnassa.

 

Mitä ominaisuuksia MSW öljynvaihtopumpussa on?

 

MSW Öljynvaihtopumppu toimii manuaalisesti vivulla. Pumppu on yhteensopiva öljyjen kanssa, joiden viskositeetti on SAE 0 - SAE 140. Sen tilava 7,5 litran säiliö takaa suuren kapasiteetin öljynvaihdolle. Pumpussa on venttiilit, joita säätämällä voit vaikuttaa vaihteistoöljyn virtausnopeuteen ja pumpun käänteistoiminnon avulla se sopii myös ylivuotaville vaihteistoille. Pumpusta löytyy ekstrapitkä letku, joka takaa helpon liikuteltavuuden ja käsittelyn myös ahtaissa paikoissa joihin pumppu ei välttämättä mahdu. Laite on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, joten sen käyttöikä on pitkä. Laadukas ja huolellinen valmistus takaa erinomaisen soveltuvuuden yrityskäyttöön, jossa kulutus on kovaa ja laadun tulee olla erinomaista. Valitse MSW öljynvaihtopumppu, jos haluat tarjota laadukasta ja sujuvaa öljynvaihtoa korjaamollasi.

 

Öljynvaihtopumppu Expondolta

 

Tee öljynvaihdosta helppoa ja nopeaa Expondon valikoimasta löytyvän MSW öljynvaihtopumpun avulla. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää öljynvaihtopumpuistamme, me autamme mielellämme. Me Expondolla painotamme tuotteidemme valinnassa tarkkaa viimeistelyä, korkealuokkaisia materiaaleja ja optimaalista käyttäjäystävällisyyttä. Meillä on jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi. Kehitämme omia tuotteitamme jatkuvasti ja jalostamme omaa asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme kestäviä, Saksassa valmistettuja tuotteita, joiden etuja ovat laatu ja hinta.