(5) Arvostelut

Tuote: EX10040368

|

Malli: PHY-CMS-13 SILVER

Hollywood-meikkipeili - kehyksetön - 14 LEDiä - kulmikas - kaiutin

359,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • kirkas - 14 tasaisesti sijoitettua lamppua, joiden säteilykulma on 120 °, takaavat täydellisen valaistuksen
  • ekologinen - energiaa säästäviä ja kestäviä LED-lamppuja, joiden teho on 3 W ja käyttöikä jopa 10 000 tuntia
  • himmennettävä - luonnollinen, kirkas valo, jonka väri on 6400 K ja värintoistoindeksi 80 CRI
  • monipuolinen - integroitu pistorasia ja USB-liitäntä sähkölaitteiden kytkemistä tai lataamista varten
  • helppo koottava - vaivaton kokoaminen jalustalle tai seinälle
  • tyylikäs - upea teatteripeili tuo todellista Hollywood-fiilistä kotiisi

TUOTEKUVAUS

Meikkaa kuin tähti konsanaan tyylikkäällä Hollywood-peilillä

physan Hollywood-meikkipeilissä PHY-CMS- 13 SILVER asiakkaasi näyttäytyvät hohdokkaina. Joko kauneushoitolassa, kampaamossa, takahuoneessa tai kotona makuuhuoneessa: kulmikas valaistu meikkipeili varmistaa parhaan valaistuksen meikkien, kampausten ja asukokonaisuuksien luomiseen. Lisäksi tyylikäs teatteripeili ei ole vain todellinen katseenvangitsija, vaan se takaa myös täydellisesti valaistut selfiet.

Meikkipeili hohdokkaalla lisäefektillä physan terveys- ja kauneusvalikoimasta

14 lamppua on integroitu kehyksettömään peiliin, joista kukin loistaa 3 W tasaisella valolla. 6400 K:n valoväri pääsee hyvin lähelle auringonsäteiden värilämpötilaa, joten saat luonnollisen vaikutelman meikkiesi tai kampaustesi tekemiseen.

Energiaa säästävät LED-lamput sisältyvät toimitukseen ja niiden käyttöikä on jopa 10000 tuntia. Lampun alhainen lämpötila ja UV-säteily takaavat sen turvallisen käytön. Miellyttävän värimaailman aikaansaamiseksi LED-meikkipeili on varustettu portaattomalla värin säädöllä. Jos tarvitset lisää valoa yksityiskohtia varten, käännä himmennin vain ylös.

Kätevää: sähkölaitteiden, kuten hiustenkuivaajan, silitysraudan tai partakoneen käyttöä varten peilin runkoon on integroitu pistorasia. Voit aina ladata älypuhelimesi tai tablettisi helposti saatavissa olevan ylimääräisen USB-liitännän kautta. Näin sinun ei tarvitse etsiä sopivaa virtalähdettä. Kohokohta: Bluetooth-kaiuttimien ansiosta peili toistaa jopa suosikkimusiikkiasi laitteeltasi. Äänenvoimakkuutta voidaan säätää peilipinnan kosketusnäytöllä.

Valaistussa meikkipeilissä on vakaa pohja, joka varmistaa peilin varman paikallaan pysymisen tasaisilla pinnoilla. Tämä tarkoittaa, että et ole sidottu yhteen paikkaan ja voit myös kuljettaa meikkipeilin asiakkaan luo tai ottaa sen mukaan tapahtumiin, ja sijoittaa sen mihin tahansa. Voit myös asentaa peilin pysyvästi seinälle. Kytkiessä meikkipeilin ja valaistuksen päälle, valo tarvitsee vain alle puoli sekuntia saavuttaakseen täyden kirkkautensa.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut ja kommentit


5.0

Perustuen 5 arvosteluun

08.02.2023

En tant que photographe, j'attendais ce miroir depuis très très longtemps ... et enfin, il est arrivé à mon studio, mes clientes en sont folles ... juste parfait, la lumière, la grande surface, le son ... tout est incroyable !!!

08.02.2023

Very fast delivery. Excellent product. Easy to assemble and very happy with quality and standard.

08.02.2023

Fikk speilet mitt igår og det er det perfekte sminkespeilet jeg har lett etter i flere år. Den er utrolig fin og fungerer akkurat som den skal. Ingen feil eller skade på varen og rask levering. Helt fantastisk!

08.02.2023

Det er den mest perfekte speilet jeg noen gang har eid og er drømmespeilet. Rask levering og ingen skader på den. Helt perfekt! Kjøp via klarna.

08.02.2023

Vi har det siste året kjøpt to sminkespeil til våre tenåringer. Vi er veldig fornøyd med produktene, og veldig fornøyd med firmaets kundeservice. Anbefaler! :-)