Kakkoslaatu
Kakkoslaadun tuotteissamme on kyse palautetuista ja korjatuista tuotteista tai näyttelytuotteista. Nämä tuotteet omaavat mahdollisesti kosmeettisia vikoja, mutta teknisesti ne ovat virheettömiä. Palautusoikeus ja takuu koskee myös näitä tuotteita.

Tuote: EX20040403

|

Malli: PHY-24NM-5

Kakkoslaatu Niskahierontalaite - beige - lämpötoiminto

47,99 € 59,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • rentouttava - lievittää stressiä ja jännitystä niskan ja hartioiden alueella
  • tehokas - kahdeksan hierontapäätä rauhoittavalle hieronnalle
  • hyödyllinen - lämmitystoiminto lisää rentouttavaa vaikutusta
  • mukava - optimaalinen istuvuus ja mukava paino
  • liikkuvaan käyttöön- ihanteellinen matkustamiseen, mukana adapteri autoon

TUOTEKUVAUS

Niskahierontalaite auttaa sinua rentoutumaan kotonasi ja tien päällä

Rasittavat tekijät arjessa, kuten tietokoneella työskentely tai pitkät automatkat aiheuttavat usein niskan jännitystä. Tällöin on hyvä, kun apu on lähellä physan PHY-24NM-5 -niskahierontalaitteen muodossa. Se edistää terveyttä ja tarjoaa hyvinvointia juuri silloin, kun sitä eniten tarvitset.

Terveys ja hyvinvointi: Syvärentoutumista physan niskahierontalaitteella

Beige niskan hierontalaite ei vain lievitä jännitteitä, vaan sillä on myös rauhoittava ja stressiä lieventävä vaikutus. Voit käyttää kaulan ja hartian alueen hierontalaitetta lisätäksesi yleistä hyvinvointia niska- ja hartiaalueella tai vähentämään erityisesti jännitystä. Se on erittäin helppokäyttöinen.

Ensinnäkin, voit aktivoida kahdeksan hierontapäää, jotka jakautuu tasaisesti niskatyynyllä, ja rentouttaa lihaksiasi miellyttävillä pyörivillä liikkeillä. Tarpeidesi mukaan voit muuttaa pyörimissuuntaa napin painalluksella ja tehdä hieronnastasi entistä tasapainoisemman. Kaikki kaulan ja olkapään lihakset rentoutuvat hiljalleen, kunnes jännitys laukeaa.

Lämmitystoiminto voidaan valita toisen painikkeen avulla. Huokuva lämpö tukee hierontaa ja auttaa lihasten rentoutumisessa tehokkaasti. Lisäksi tämä lämpöenergia lisää yleistä hyvinvointia ja tukee kestävästi hieronnan kokonaisvaltaista rentouttavaa vaikutusta. Rentouta niskaasi ja paranna terveyttäsi niskahieronnalla.

Kompakti muotoilu ja käytännöllinen toteutus tekevät niskahierontalaitteesta ihanteellisen käytettäväksi toimistossa tai matkoilla - sinun tarvitsee vain asettaa laite niskalle tai olkapäillesi. Adapteri autoa varten on erityisen käytännöllinen, jonka avulla voit käyttää niskatukea rentoutumiseen automatkoilla lyhyen tauon aikana. Ja tarvittaessa helppohoitoinen materiaali voidaan myös puhdistaa vaivattomasti.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET