Tuote: EX10040446

|

Malli: PHYSA BORDEAUX TURQUISE

Kokoontaitettava hierontapöytä - 185 x 60 x 60-81 cm - 180 kg - Turkoosi

219,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • kannettava – hierontastudiolla taikka suoraan asiakkaan luona nopeasti koottava
  • vankka – alumiinirungon kuormitettavuus on jopa 180 kg
  • helppohoitoinen – PVC-verhoilu on helppo puhdistaa ja huoltaa
  • yksilöllinen – korkeus ja niskatuki voidaan säätää asiakkaan toiveiden mukaan
  • mukava – 40 mm paksu pehmuste, käsinojat ja niskatuki takaavat miellyttävän olon kaikissa asennoissa

TUOTEKUVAUS

Kokoontaitettava hierontapöytä monenlaiseen käyttöön

Halusitpa lisätä hierontapöytien lukumäärää tai palvella asiakkaitasi kotona taikka toimistossa – kokoontaitettavalla hierontapöydällä PHYSA BORDEAUX TURQUISE lisäät mahdollisuuksiasi tarjota hierontoja tai kauneushoitoja. Hierontapöytää on vaivaton kuljettaa, se on kädenkäänteessä koottu ja tarjoaa mukavuutta, jota asiakkaasi hieronnalta ja hyvinvointipalveluilta odottavat.

Kannettava ja vakaa hierontapöytä mukavalla pehmusteella.

Hierontapöytä on kokoontaitettuna kuin käytännöllinen matkalaukku kahvoilla, jotka sinun on vain avattava voidaksesi käyttää pöytää paikan päällä. Alumiinista valmistettu vankka runko on helppo avata, jolloin istuinosa sekä selkänoja muodostavat miellyttävän pehmustetun makuualustan. Päätuki, käsituet samoin kuin sivupöytä ovat helposti runkoon kiinnitettävissä ja pian kaikki on valmista rentouttavaa hierontaa varten.

Hierontapöydän vahva runko ja rakenne kestävät 180 kg kuormituksen ja tämän vuoksi se sopii yhtä hyvin niin pieni- kuin isokokoisillekin. Parhaan mahdollisen työasennon saavuttamiseksi hierontapöydän korkeus on säädettävissä ruuvien avulla 60 - 81 cm välillä.

Kokoontaitettava hierontapöytä maksimaaliseen rentoutumiseen

40 mm paksu, turkoosi pehmuste takaa ihanteellisen mukavuuden pidemmänkin hoidon aikana. Jalkatuki voidaan asettaa eri kulmiin 15° - 50° välillä. Päätukea on mahdollista taittaa 45° ylös- tai alaspäin, jotta pää on aina tuettuna ja rentona. Niskatuki mahdollistaa asiakkaalle miellyttävän lepoasennon. Päätuen samoin kuin selkänojan syvennysaukon tyyny on irrotettavissa, mikä takaa miellyttävän asennon myös asiakkaan maatessa mahallaan.

PVC-verhoilu ei ole ainoastaan miellyttävä, vaan myös erityisen helppo puhdistaa vedellä. Edes hoidot, joissa käytetään öljyjä, eivät vahingoita päällystettä. Kaiken lisäksi kestävä materiaali mahdollistaa huolellisen desinfioinnin. Kokoontaitettavasta hoitopöydästä löytyy paikka kaikille työvälineille ja kantokassi helpottaa kuljetusta.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET