Kakkoslaatu
Kakkoslaadun tuotteissamme on kyse palautetuista ja korjatuista tuotteista tai näyttelytuotteista. Nämä tuotteet omaavat mahdollisesti kosmeettisia vikoja, mutta teknisesti ne ovat virheettömiä. Palautusoikeus ja takuu koskee myös näitä tuotteita.

Tuote: EX20430000

|

Malli: ROBOCUT R 9000

Kakkoslaatu Kebableikkuri - 8500 r/min

1 049,00 € 1 299,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • tarkka – lihan leikkuupaksuus säädettävissä tarkasti välille 0 - 10 mm ja kaksi pyöreää veistä (sahalaitainen ja sileä)
  • tehokas ja turvallinen – veitsi pyörii 8 500 r/min ja on varustettu suojuksella
  • ergonominen – profiloitu kahva miellyttävään työskentelyyn
  • pitkäikäinen – valmistettu lujatekoisista ja korroosionkestävistä materiaaleista, kuten muovista ja ruostumattomasta teräksestä

TUOTEKUVAUS

Sähköinen kebab-leikkuri leikkaa huimalla pyörimisnopeudella 8 500 r/min

Olipa kyseessä sitten kebab, gyros tai shawarma – sähköisellä kebab-leikkurilla voit leikata grillattua kanaa, lammasta, kalkkunaa tai vasikanlihaa vaivattomasti ohuen ohuiksi viipaleiksi. Suuren pyörimisnopeutensa ansiosta tehokas kebab-leikkuri soveltuu ihanteellisesti pitkäaikaiseen käyttöön pikaruokaravintoloissa ja välipalabaareissa. Tarkasti leikatut viipaleet luovat pohjan mehukkaille lihaerikoisuuksille ja valmistuvat nopeasti jatkokäsittelyä varten.

Tehokas kebab-leikkuri pikaruokalaitteisiisi

Sähköinen kebab-leikkuri leikkaa lihasta tarkasti irti vain päällimmäisen, rapean kerroksen. Leikkaustulos pysyy tasaisena riippumatta siitä, kuka laitetta käyttää. Säädä viipaleiden paksuus 0 - 10 mm välille tarpeen mukaan. Moottorin 250 W teholla ja 8 500 r/min kierrosnopeudella leikkuri irrottaa myös paksummat viipaleet siististi vartaasta.

Sähköinen kebab-leikkuri tekee vaikutuksen kompaktilla, kevyellä rakenteellaan. Ergonomisen muotonsa ja profiloidun pintansa ansiosta kahva istuu tukevasti ja mukavasti kädessä. Toimitukseen sisältyy sahalaitainen ja sileä pyöreä veitsi, jonka halkaisija on 80 mm – täydellinen erilaisten lihojen leikkaamiseen. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät noudattavat tiukimpia gastronomisia hygieniavaatimuksia. Suojus minimoi leikkuuhaavojen riskin ja lisää turvallisuutta leikkaamisen aikana.

TEKNISET TIEDOT