Propaani-butaaniseoksella toimiva kebabgrilli kaupalliseen käyttöön
POTISin kebab-grilli GD4-S LPG aikaansaa optimaalisen grillaustuloksen kebabille, gyrosille ja shawarmalle. Vartaan pyöriessä valmistuksen aikana, paistuu ruoka joka puolelta tasaisesti. Tehokas pystygrilli on suunniteltu käytettäväksi välipalabaareissa, bistroissa ja ravintoloissa.
Loihdi aitoja lihaerikoisuuksia POTISin kebab-grillillä
Olipa kyseessä sitten mehukas kana, kebab tai gyros, kebab-grilli tuottaa aina täydellisiä tuloksia. Tehokkaan lämpövastuksensa ansiosta kebab-grilli GD4-S LPG toimii 11 200 W teholla ja takaa näin erityisen nopean lämmityksen. Lisäksi keinukytkimellä voidaan säätää varras pyörimään joko myötä- tai vastapäivään. Tämän ominaisuus mahdollistaa kätevän lihanleikkuun niin oikea- kuin vasenkätisillekin.
Käyttöönottoon tarvitaan kaasuliitäntä. Kebab-grilli toimii propaani-butaanikaasuseoksella ja sen kulutus on 0,88 kg/h (1,20 m3/h). Voit säätää halutun lämmön portaattomasti kätevillä kiertosäätimillä niin, että saavutat aina halutun paistotuloksen.
Kebab-grillin jalusta on 550 x 740 mm rasva-alustan ollessa paikallaan. Näin grilliin mahtuu vartaat, joissa lihakorkeus on enintään 630 mm. Vankka rakenne kestää helposti jopa 70 kg lihavartaita – täydellinen jatkuvaan käyttöön noutoravintoloissa ja pikaruokaloissa, joissa asiakkaita riittää.
Kotelo on valmistettu hygieenisestä ja elintarvikeneutraalista ruostumattomasta teräksestä ja täyttää ravintola-alan tiukat hygieniavaatimukset. Korroosionkestävä materiaali antaa kebab-grillille modernin ulkonäön ja mahdollistaa nopean ja mutkattoman puhdistuksen. Täten grilli vakuuttaa pitkäikäisyydellään ja kestävyydellään.
Huomioitava puhdistettaessa: polttimen levyt eivät saa joutua kosketuksiin puhdistusaineiden kanssa.