Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

1 - 24 / 54 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!
1 / 3

Eriste- ja styrox-leikkuri rakennusyritykseesi

ProBauteam on perinteinen saksalainen yritys ja innovatiivinen eriste- ja styroksileikkureiden asiantuntija. Tuotteet erottuvat edukseen erittäin hyvällä leikkuutarkkuudellaan, asianmukaisella lujatekoisuudellaan ja helppokäyttöisyydellään. Näiden ominaisuuksiensa sekä lyömättömien hintojensa ansiosta laitteet ja tarvikkeet ovat taloudellisesti kiinnostavia kaikille rakennusalalla toimiville yrityksille.

Keveys ja vakaus täydelliseen leikkaukseen

Köysien, rakennusaineiden tai styroksin tehokasta ja ammattimaista leikkuuta varten eriste- tai kovamuovileikkurit tulisi varustaa terillä tai kuumalangalla. ProBauteam tarjoaa jokaiseen käyttötarkoitukseen sopivan työkalun: kiinteän kuumalankaleikkurin ja Easycutter styrox-leikkurin lisäksi valikoimaan kuuluu myös kannettavia työkaluja, kuten Styrocutter styrox-leikkuri tai kuumaleikkureita erilaisin terin ja lisävarustein.

Styrocutter styrox-leikkuri on ihanteellinen valinta varsinkin tarkkaan ja yksityiskohtaiseen työskentelyyn. Kevyt terin varustettu työkalu täydentää suuria kiinteitä laitteita täydellisesti. Kapea rakenne takaa hyvän ulottuvuuden myös erittäin ahtaissa tiloissa. Laitetta voidaan sovittaa lisävarustein aina tilanteen mukaan. Sädeleikkurilla leikkaat siistejä aukkoja esimerkiksi eristetyillä ulkopinnoilla oleviin asennussylintereihin. Pistorasia-aukon leikkurilla tai puolipyöreällä tai kulmikkaalla terällä kaapeli- tai putkiaukkojen leikkaus kovavaahtolevyihin sujuu mitä parhaiten ja täten leikkuri mahdollistaa kaikki yleiset työt rakennusmailla mitä suurimmalla tarkkuudella.

Laatua ja innovaatiota menestyksesi takaamiseksi

ProBauteam on modernin rakennusteollisuuden innovatiivisten ratkaisujen lisäksi myös laadun puolestapuhuja. Kaikki tuotteet – kuumalankaleikkureista styrox-leikkureihin ja sopiviin lisävarusteisiin – valmistetaan kansainvälisissä valmistuspaikoissa tiukkojen eurooppalaisten laatuvaatimusten mukaisesti. Tiukat laatutarkastukset tuotannon alusta aina tuotteen toimitukseen asti takaavat perinneyrityksen erinomaisen laadun ja tuotteiden hyvän tarkkuuden ja pitkäikäisyyden.