Putkihiomakone

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

1 - 18 / 18 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!

MSW Motor Technicsin putkihiomakone vakuuttaa tukevalla rakenteellaan ja käyttäjäystävällisyydellään. Putkihiomakoneissa on tehokas 900 W moottori ja siten korkea kierrosnopeus, mikä takaa eri materiaalien tehokkaan ja nopean työstämisen. Nauhanopeutta voit säätää 2,7–8,5 m/s välillä, joten se mukautuu täydellisesti kulloisiinkin tarpeisiisi. Laitteella voit hioa jopa 250 mm paksuisia putkia. Tutustu jo tänään verkkokauppamme valikoimaan ja tilaa edullinen putkihiomakone expondolta!

MSW:n tehokas putkihiomakone

Putkihiomakonetta tarvitaan erityisesti silloin, kun hiottavana tai kiillotettavana on pyöreitä materiaaleja, kuten putkia, joita ei voi hioa normaalilla hiomakoneella. Sähkökäyttöisen hiomakoneen avulla hiominen on paljon tehokkaampaa ja nopeampaa kuin käsin hiominen. Suuria materiaalimääriä hiottaessa onkin tärkeää, että menetelmä on tehokas ja aikaa ja voimia säästävä. Erityisesti ammattimaisessa verstastyöskentelyssä ja teollisuuden töissä ovat sähkökäyttöiset työkalut välttämättömän tärkeitä, jotta työt hoituvat nopeasti ja vähäisellä voimankäytöllä. Putkihiomakone soveltuu hyvin myös metalliteollisuuden käyttöön tehokkaan 900 watin moottorinsa ansiosta. Moottori mahdollistaa korkean kierrosnopeuden, joka on portaattomasti tai asteittain säädettävissä välillä 900–2 800 kierrosta minuutissa, mikä mahdollistaa jopa 5,8 m/s hiomanopeuden. Hiomanauhojen vaihtaminen käy todella nopeasti ja vaivattomasti, joten voit vaihtaa aina kulloiseenkin käyttöön sopivan nauhan. Verkkokaupastamme löydät putkihiomakoneisiin sopivat hiomanauhat eri karkeusasteilla. Niinpä löydät työtarpeisiisi sopivan karkeusasteen 60 aina 320 asteeseen saakka, joten voit hioa tehokkaasti mitä erilaisimpia materiaaleja. Valikoimaamme kuuluu myös muita tehokkaita sähkötyökaluja. Monipuoliset ja luotettavat hitsauskoneemme ovat saavuttaneet asiakkaidemme suuren suosion. Myös erilaiset juotosasemat sopivat sekä ammatti- että harrastuskäyttöön. Tilaa kaikki tarvitsemasi työkalut ja laitteet expondon verkkokaupasta jo tänään.

Sopivat hiomanauhat expondolta

Meiltä löydät suuren valikoiman laitteeseesi sopivia hiomanauhoja. Putkihiomakoneen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota helppokäyttöisyyteen. Tukeva kahva takaa aina parhaan mahdollisen otteen ja työasennon. Niinpä hiominen onnistuu aina ilman, että se vie liikaa voimia, ja saat varmasti aikaiseksi täydellisen hiomatuloksen. Laitteella voit kerralla hioa jopa 270°C alueen, mikä takaa erityisen tasaisen lopputuloksen. Etenkin ammattimaisessa käytössä on tärkeää, että työkalut ovat aina luotettavia, tehokkaita ja pitkäikäisiä. MSW:n sähkötyökalut takaavat sen, että työn jälki on aina paras mahdollinen. Kaikki tuotteemme tarkastetaan jo valmistusvaiheessa tiukkojen saksalaisten laatustandardien mukaan, joten voit luottaa siihen, että saat meiltä vain parasta mahdollista laatua. Koska teemme tiivistä yhteistyötä valmistajien, kuten MSW Motor Technicsin kanssa, voimme aina tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen hinta-laatusuhteen. Expondo onkin paras kauppakumppanisi, olipa ostoslistallasi sitten putkihiomakone tai vaikkapa ultraäänipesulaite. Verstaslaitteiden lisäksi myymme myös paljon erilaisia ravintolalaitteita ammattikeittiöitä varten. Löydät meiltä erilaiset suurkeittiön teräskalusteet sekä paljon erilaisia laitteita, kuten lihamyllyjä lihanjalostusta varten. Tutustu jo tänään erinomaiseen valikoimaamme ja tilaa edullinen putkihiomakone ja muut laitteet kätevästi kotiinkuljetuksella! Asiakaspalvelumme auttaa mielellään kaikissa kysymyksissä.