Pyöröhiomakone

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

1 - 3 / 3 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!

Laadukkaalla pyöröhiomakoneella ammattilaiset ja harrastajat voivat työstää erilaisia puusta, muovista ja ei-rautametalleista valmistettuja kappaleita ja pintoja. Hionta, reunojen tasoitus ja purseenpoisto on tällaisella hiomakoneella lasten leikkiä. Pyöröhiomakoneille on ominaista ihanteellinen suorituskyky, lukuisat toiminnot ja lisävarusteet turvalliseen, siistiin ja mukavaan työskentelyyn. Tästä kategoriasta löydät omaan työpajaasi erityisen laadukkaita ja edullisia hiomakoneita

Moderni pyöröhiomakone on hiljainen ja toimii siististi 

Modernin pyöröhiomakoneen toiminta perustuu nopeasti pyörivään hiomalaikkaan, jonka avulla voit työskennellä erityisen tarkasti. Hiomakone pyörittää laikkaa tehokkaalla sähkömoottorilla. Pienemmissäkin malleissa monien moottoreiden teho voi olla jopa 500 W tai sitäkin enemmän. Näin korkea teho mahdollistaa laikan erittäin suuren pyörimisnopeuden. Modernit pyöröhiomakoneet kuluttavat korkeasta suorituskyvystä huolimatta suhteellisen vähän sähköä. Siksi laitteiden käyttökustannukset pysyvät matalina. Jotta voit suorittaa myös tarkkuutta vaativat hiontatyöt ongelmitta, on useimmissa kiekkohiomakoneissa jiiriohjain pysäytyskiskolla. Lisäksi monissa sähkötyökalujen malleissa työskentelyaluetta voi kallistaa, mikä mahdollistaa tarkan ja turvallisen työstön monissa eri kulmissa. 

Mitkä ovat laikkahiomakoneen edut? 

  • Turvallinen ja mukava työskentely on näillä laitteilla aina taattu. 

  • Laitteiden moottorin ovat tehokkaita ja tarjoavat suuren pyörimisnopeuden. 

  • Jiiriohjain pysäytyskiskolla mahdollistaa tarkan työstön. 

Valikoimastamme löydät myös pyöröhiomakoneen ja nauhahiomakoneen yhdistelmät. Tällaisilla laitteilla voit suorittaa suuren määrän erilaisia hiontatöitä yhdellä laitteella. Lisäksi nämä nauha- ja kiekkohiomakoneet säästävät tehokkaasti tilaa työpajassa. 

Korkealaatuisen hiomakoneen ostaminen ei vaadi suuria investointeja 

Sekä ammattilaiset että harrastajat voivat nyt ostaa laadukkaan nauha- ja kiekkohiomakoneen kohtuulliseen hintaan. Edullisista ostohinnoista huolimatta näiden laitteiden valmistajat kiinnittävät aina huomiota erityisen korkeaan laatutasoon. Laikkahiomakone sopii ammattikäyttöön vain, jos se on tarpeeksi laadukas. Kuten korkealaatuiset penkkihiomakoneet, ovat myös modernit laikkahiomakoneet erityisen kestäviä. Näiden laikkahiomakoneiden edut perustuvat tunnettujen merkkiemme käyttämiin laadukkaisiin materiaaleihin. Nauhahiomakoneen ja laikkahiomakoneen yhdistelmäkoneet on valmistettu käyttäen uusinta ja innovatiivisinta teknologiaa. Vain tällä tavalla valmistetut levyhiomakoneet ovat aina luotettavia ja tarjoavat korkeaa suorituskykyä. 

Etenkin turvallinen työskentely on ensisijaisen tärkeää hiomakonetta valitessa. Löydätkin näistä laitteista turvapainikkeen, joka estää koneen tahattoman käynnistymisen. Yhdistelmähiomakoneen suuri joustavuus mahdollistaa sen käytön erilaisissa käyttökohteissa. Näin voit suorittaa mitä monipuolisimmat hiomatyöt yhdellä laitteella. Levyhiomakoneiden innovatiivisten ominaisuuksien ansiosta nämä laitteet mahdollistavat erityisen suuren työtarkkuuden kaikissa tilanteissa. Monissa malleissa on jopa automaattinen hiontapölyn imu, mikä tarkoittaa, että laitteet estävät tehokkaasti pölyn muodostumisen hionnan aikana. Tutustumalla hiomakoneiden valikoimaamme löydätkin taatusti juuri sinulle sopivan pyöröhiomakoneen.